Tom Clancy 'Rainbow Six: Vegas 2 Tom Clancy' Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 XBOX 360

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 204833
UbisoftEN dabing

Tom Clancy 'Rainbow Six: Vegas 2 Tom Clancy' Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 [XBOX 360]



Obsahem balení kolekce jsou hry Tom Clancy 'Rainbow Six: Vegas 2 a Tom Clancy' Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 .



Tom Clancy 'Rainbow Six: Vegas 2

Pokračování úspěšné protiteroristické akce zasazené do města hříchu. Těšit se můžete na nové herní prvky, či ještě lepší vizuální stránku. Kromě návaznosti na dějovou linii jedničky se některé mise odehrávají i před ní a namísto vložených cutscén přerušujících hru jsou veškeré události interaktivní-probíhají tedy přímo během hraní.

  • Plynulejší framerate.
  • Postavu si lze přizpůsobit k obrazu svému, včetně volby pohlaví.
  • Celkem 11 nových zbraní.
  • Vylepšená AI protivníků.
  • 11 multiplayerových map (některé remaky z Raven Shield).
  • 2 nové multiplayerové módy a možnost vstoupit do již rozehrané hry.



    Tom Clancy 'Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

    Taktická vojenská akce, jejíž příběh navazuje na události z předchozí hry a opět vás uvádí do role velitele speciální vojenské jednotky jménem Ghost. V roce 2014 eskaluje konflikt mezi rebely a jednotkami Mexické vládě v regulérní civilní válku, která je velkým nebezpečím i pro sousední Spojené Státy Americké. Do akce je povolán i kapitán Scott Mitchell a jeho jednotka"Duchů", kteří jsou vybaveni nejmodernější vojenskou technologií a jejich úkolem je neutralizace stále se zvětšující rebelské hrozby.

    Pokračování vás uvede na zbrusu nová interaktivní bojiště, která jsou oživena prostřednictvím speciálních efektů, využitím realistické fyziky, dynamických stínů a střídání dne a noci. Bojové podmínky se přitom mění v reálném čase, což platí io počasí.

    Bojovat se bude i na půdě USA (El Paso, Texas) ak dispozici jsou i nové AI spolubojovníků a nepřítele. Díky tomu vám budou moci spolubojovníci dávat podrobnější a přesnější informace o situaci, nebo nepřátelích. Hodit se bude určitě i rozšířená podpora v podobě smrtících letadlových náletů ak dispozici je i nová bojová třída Medic, díky které je možné přímo v akci léčit Scotta Mitchella i další členy týmu Ghost.



  • Recenze na Tom Clancy 'Rainbow Six: Vegas 2 Tom Clancy' Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.