Titanfall Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Titanfall - XBOX ONE
Cena s DPH
409 Kč
Cena bez DPH: 338 Kč
 
Kód produktu: 217237
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetřit 150 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

Titanfall [XBOX 360]

Připravte se na pád titánů. Za projektem Titanfall stojí jeden ze spolutvůrců a další klíčoví členové vývojového týmu série Call of Duty a jeho hlavním motivem jsou protiklady velkého a malého, přírodního a průmyslového, zda člověka a stroje. Zkušení tvůrci studia Respawn v něm využívají všechny zkušenosti v žánru stříleček z pohledu první osoby a jsou připraveni přinést v Titanfall výjimečný zážitek pro konzole nové generace.

  • Válka budoucnosti ve zběsilém tempu-V Titanfall Vám vyspělé vojsko zítřka dá možnost bojovat jako za elitních útočných Piloty, tak za těžko obrněných, ale současně velmi pohyblivých osmimetrové Titánů. Titanfall přináší fundamentální novou formu boje a pohybu, která umožňuje hráčům bleskově měnit taktiku a útočit, nebo unikat podle situace.
  • Budoucnost onlinového akčního multiplayeru-Hra je kompletně multiplayerová a představuje novou kombinaci zběsile rychlé onlineovej akce a heroických momentů, které jsou typicky patrné v kampaňových módech. Právě toto spojení bude hrát velkou roli v utváření identity Titanfallu.
  • Slavní vývojáři se vracejí!-Studio Respawn Entertainment, otevřené v roce 2010 Vincom Zampellom a Jasonem Westem, kteří předtím založili tým Infinity Ward a spoluvytvářely populární sérii Call of Duty, staví na bohatých zkušenostech a úspěších svých členů. Současně se však nebojí nevšedních přístupů v tvorbě herního designu a pro Titanfall vytvářejí zcela nové univerzum.



  • Související produkty (1)


    Recenze na Titanfall

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.