Tiny Tina’s Wonderlands (Treasure Trove Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Tiny Tina’s Wonderlands (Treasure Trove Edition) - PS4Tiny Tina’s Wonderlands (Treasure Trove Edition) - PS5Tiny Tina’s Wonderlands (Treasure Trove Edition) - Xbox Series X|S
Cena s DPH
3 179 Kč
Cena bez DPH: 2 627 Kč
 
Kód produktu: 440711
2KEN dabing

Tiny Tina’s Wonderlands (Treasure Trove Edition) [XBOX ONE]


Hra Tiny Tina’s Wonderlands není zahrnutá. Obsah Treasure Trove je dostupný jen v angličtině.


Posaďte se, protože Tina má jediný sběratelský box, při kterém garantuje, že není mimic, který ožije a sežere celou vaši rodinu. Tiny Tina's Treasure Trove je dědictví, které ohromí vaše přátele a ve vašich neprátelích vyvolá žárlivost.


Butt Stallion Pyšák

  • Naši seniorští vědci a designéři spojili své mysli a přinesli plyšovou verzi nejkrásnějšího, ikonického a majestátného vládce v celé zemi – královnu Butt Stallion. Poklekněte před jejím veličenstvím!

Ilustrované Tarotové Karty

  • Nahlédnete do vaší velkolepé budoucnosti s balíčkem 78 elegantně vytvořených, zlatem potažených tarotových karet.

Samostatné Bunkers & Badasses Module

  • Vjeďte do žaláře vlastní mysli s oficiálními Bunkers & Badasses One-Shot! Použijte sílu představivosti a přeneste sobě a své přátele do fantastického světa.

Enamelové brože vašich společníků

  • Všechny výhody přátelství bez nevýhod! Přineste své věrné služebníky kdekoli jdete s těmito zářivými a nesmírně milými enamelovými brožmi (jen si dávejte pozor na špičatý konec)

Papírový hrad Butt Stallion

  • Krása hradu Butt Stallion prý přinutí plakat i ty nejtvrdší orky. Nyní máte možnost napodobit tento magický zážitek u sebe doma s papírovou verzí – takže pamatujte, je vyroben z papíru, takže slzy šťastí jej mohou poškodit.

Látková mapa Wonderlandu

  • Ať jste nebezpečný pirát, nebo objevující objevitel, každý má rád dobrou mapu. Připravte se na ohromující pohled do této nádherně ilustrované mapy – kousku chaotické kartografie zachycující množství spoileru, na které narazíte během vašich cest.


Recenze na Tiny Tina’s Wonderlands (Treasure Trove Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.