Time on Frog Island Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Time on Frog Island - PS4Time on Frog Island - PS5Time on Frog Island - NSW
Cena s DPH
799 Kč
Cena bez DPH: 660 Kč
 
Kód produktu: 445210
MergeEN dabing

Time on Frog Island [Xbox Series X|S]

Seznamte se s partou přátelských postav, řešte náročné hádanky, najděte skryté poklady a ještě mnohem víc při objevování tohoto úžasného ostrovního dobrodružství.

O hře

PŘÍBĚH
Hrozná bouře pustoší moře kolem vás a vrhá vaše mocné plavidlo do nebezpečných skal nedalekého ostrova. Probouzíte se a nacházíte svou loď rozbitou na kousky, ztroskotanou na zvláštním ostrově plném... žab? Při objevování světa Time on Frog Island se setkáte se spoustou přátelských postav, budete řešit hlavolamy, naleznete skryté poklady a ještě mnohem více.
HRANÍ HRY
    • Objevujte vlastním tempem Vytvořte si vlastní cestu v tomto ostrovním pískovišti, nikdy nevíte, co bude za dalším rohem! Poznejte místní žabkáře a pomozte, kde můžete. Objevte nové předměty prostřednictvím rybolovu a farmaření a připravte si jednoduché nápoje, které změní způsob, jakým budete procházet ostrovem. Učte se od žab a otestujte své nové dovednosti na ostrově.

    • Obchodujte a opravte svou loď Zeptejte se na věci, které potřebujete, ale mějte na paměti, že možná budete muset udělat laskavost žabám, abyste dostali to, co chcete. Vyřešte zajímavé hádanky, abyste získali požadované položky. Snažte se nenechat se příliš odvést od života na ostrově!

    • Experimentujte Běžte rychleji, skákejte výš, klesejte pomaleji, vše je možné, pokud držíte správný předmět. Objevte různé způsoby, jak dokončit tyto klíčové obchody. Každý předmět, který zvednete, může být klíčem k něčemu většímu.

Trailer


Recenze na Time on Frog Island

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.