Thrustmaster TS-PC Racer Servo base základna závodního volantu pro PC

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
8 789 Kč
Cena bez DPH: 7 264 Kč
 
Kód produktu: 437644
Thrustmaster

Thrustmaster TS-PC Racer Servo base základna závodního volantu pro PC [2960864]


Základna závodního volantu s Force Feedback spojující nejpokročilejší technologie Thrustmaster, TS-PC Racer Servo Base s možností zapojení odnímatelného volantu (není součástí balení).


TS-PC Racer je hnací silou technologií vytvořených ke zvýšení herního výkonu a nabídnutí realistického závodního zážitku, což umožňuje hráčům úplně se ponořit do hry. TS-PC Racer je dokonalý závodní simulátor Thrustmaster pro PC závodníky. Věrně reprodukuje odezvu auta a podmínky na trati.


Motor TS-PC Racer poskytuje výkon 40-wattů, bezkomutátorový FFB a neuvěřitelnou rychlost (dynamický točivý moment) od dlouhých zatáček (režim STALL) až po super citlivé zatáčky či serpentiny (režim DYNAMIC).


Patentovaný vestavěný systém chlazení motoru udržuje dynamiku s novým motorem tím, že zajišťuje, že nedochází k přehřívání a zároveň zůstává tichý.


Klíčové vlastnosti

  • Výkonný 40wattový bezkartáčový servomotor
  • Inovativní Thrustmaster systém MCE (Motor Cooling Embedded / Vestavěné Chlazení Motoru)
  • Vysoce výkonný, tichý interní systém dvojitých řemenic
  • Patentovaná magnetická technologie H.E.A.R.T pro chirurgickou přesnost a neomezenou životnost produktu
  • Kovový vrchní kryt
  • Úhel natočení 270°–1080°
  • Bezkomutátorový motor 2. generace průmyslové třídy
  • Externí Turbo Power
  • Tento produkt je kompatibilní s PC (Windows® 10).

40WATOVÝ SERVOMOTOR S BEZÚHLÍKOVOU TECHNOLOGIÍ

40wattový bezkartáčový servomotor v TS-PC Racer Base poskytuje silné efekty zpětné vazby (Force Feedback) a neuvěřitelnou rychlost (dynamický točivý moment). S cílem poskytnout vysokou úroveň výkonu, přesnosti a pohodlí vysoce náročným hráčům počítačových her vyvinul Thrustmaster základnu TS-PC Servo. Bezkomutátorový motor druhé generace průmyslové třídy nabízí o 50% vyšší dynamiku, 4krát větší brzdnou sílu, točivý moment je 1,6krát vyšší než točivý moment TX – T300 RS.
Thrustmaster-TS-PC-Racer-servo-base 1

VSTAVANÝ SYSTÉM CHLAZENÍ MOTORU

Inovativní systém Thrustmaster MCE (Motor Cooling Embedded) zachovává dynamické vlastnosti nového motoru a zajišťuje, aby nedošlo k přehřátí a přitom zůstává tichý. Poskytuje o 50% větší dynamiku, 4krát větší brzdnou sílu než točivý moment TX – T300 RS a odvod tepla přes jednofázové chlazení.

PATENTOVANÁ MAGNETICKÁ TECHNOLOGIE

Systém H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology™) poskytuje 16bitové rozlišení (65 536 hodnot), zatímco nový algorimtus F.O.C. (Field-Oriented Control / Vektorové ovládání) dynamicky optimalizuje odezvu vysokých požadavků na kroutící moment.
Thrustmaster-TS-PC-Racer-servo-base 2

EXTERNÍ TURBO: KONSTANTNÍ VÝKON

Externí napájecí zdroj Turbo Power poskytuje konstantní výkon a obrovský špičkový výkon, aby okamžitě reagoval na ultra rychlé požadavky ze hry. Napájecí zdroj má prstencový tvar pro optimalizovanou energetickou účinnost 86% (pouze se 14% tvorbou tepla).

SMÍŠENÝ SYSTÉM DUÁLNÍCH ŘEMENIC

Tento systém s kovovou nápravou s kuličkovými ložisky umožňuje super hladké, plynulé, naprosto reagující a extrémně tiché závody.
Thrustmaster-TS-PC-Racer-servo-base 3

ÚHOL NATOČENÍ NASTAVITELNÝ OD 270° DO 1080°

Snadno se přizpůsobte jakémukoli druhu závodní hry nebo stylu jízdy, abyste dosáhli nejlepšího možného výkonu na příslušném závodním okruhu.

DALŠÍ FUNKCE

  • Interní paměť a aktualizovatelný firmware
  • Robustní a všestranný systém uchycení kompatibilní se všemi držáky (stoly, desky, atd.)
  • Praktický systém připojení/odpojení volantu Quick Release (Rychlé Uvolnění), kompatibilní se všemi odnímatelnými volanty v závodním ekosystému Thrustmaster (volanty se prodávají samostatně)

Thrustmaster-TS-PC-Racer-servo-base 4

KOMPATIBILITA

    • Kompatibilní s PC (Windows® 10)
    • Kompatibilní se závodním ekosystémem Thrustmaster: řadící páka TH8A*, TSS Handbrake Sparco Mod*, různé sady pedálů* (* prodávány samostatně)
    • Kompatibilní s PC s odnímatelnými volanty Thrustmaster*, s 3-pedálovou sadou pedálů Thrustmaster T3PA a T3PA-PRO*, s adaptérem Thrustmaster DB9 PEDALS T.RJ12*, který umožňuje použití jiného pedálu než Thrustmaster soupravy vybavené konektorem DB9 pro připojení konektoru pro pedálovou soupravu, se všemi sadami USB pedálů na trhu (ve hrách s podporou souprav pedálů MULTI-USB a USB). (* prodáváno samostatně)

Obsah balení

    • TS-PC Racer Servo Base
    • Napájecí zdroj Turbo Power + napájecí kabel
    • Informační leták o záruce
Thrustmaster-TS-PC-Racer-servo-base 5


Recenze na Thrustmaster TS-PC Racer Servo base základna závodního volantu pro PC

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.