Thrustmaster T.Flight Full Kit

Cena s DPH
3 359 Kč
Cena bez DPH: 2 776 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 411041
Thrustmaster

Thrustmaster T.Flight Full Kit [2960835]


Joystick je kompatibilní s PC a konzolí PlayStation 3.

VŠE V JEDNOM VYSOCE PŘESNÉM JOYSTICKU HOTAS

Naplno využijte všech možností HOTAS s 12 programovatelnými akčními tlačítky a 5 programovatelnými osami a oddělenou plynovou pákou.


DVOJITÝ SYSTÉM KORMIDLA

Kormidlo ovládané pomocí joysticku pro rychlou, intuitivní a efektivní manipulaci za všech okolností v jakékoli hře. Kormidlo ovládané pomocí sklápěcího tlačítka na plynové páce, abyste se mohli zaměřit na manipulaci s joystickem.


VŠESTRANNÝ A KOMFORTNÍ

Zatížená základna HOTAS poskytuje optimální stabilitu a široká opěrka ruky poskytuje ideální pohodlí během hraní. Upevňovací systém HOTAS (joystick a plynovou páku lze připevnit nebo odpojit) umožňuje hráčům hrát podle jejich oblíbené konfigurace.


KOMPATIBILNÍ S PC A S RYCHLOU A JEDNODUCHOU INSTALACÍ

T.Flight HOTAS X je kompatibilní s PC a lze jej použít ve všech nejlepších leteckých simulačních hrách. Tento „Plug & Play“ produkt má předkonfigurované funkce, takže můžete okamžitě vzlétnout (není třeba jej konfigurovat).


EXKLUZIVNÍ TLAČÍTKO PRESET

Umožňuje okamžité přepnutí z jedné konfigurace do druhé.


TLAČÍTKO MAPPING

Všechny různé funkce mohou být kdykoli zaměňovány.


VNITŘNÍ PAMĚŤ

Vše, co jste naprogramovali, můžete uložit, i když je HOTAS odpojen.



 

  • Plug & Play pro rychlou a snadnou instalaci se všemi předkonfigurovanými funkcemi.
  • 12 akčních tlačítek a 5 programovatelných os.
  • Odnímatelná plynová páka v reálné velikosti.
  • Široká opěrka ruky pro optimální pohodlí.
  • Systém dvojitého kormidla: ovládá se otáčením rukojeti nebo nakláněním páky.
  • Brzdový spínač (civilní let) nebo rychlá spoušť (vojenský let).
  • Vícesměrové tlačítko (panoramatický pohled).
  • Exkluzivní tlačítko Mapping: různé funkce lze okamžitě zaměňovat.
  • Exkluzivní tlačítko Preset: pro okamžité přepnutí z jedné konfigurace na další.
  • Interní paměť: pro uložení všeho, co jste naprogramovali.
    T.Flight HOTAS X je kompletní příslušenství, které obsahuje vysoce přesný joystick a odnímatelnou plynovou páku, kterou lze použít odděleně nebo připevnit k joysticku, v závislosti na preferované poloze hráče (stůl, gauč, kokpit...). Tento set s joystickem je určen všem začínajícím pilotům, kteří chtějí pro letovou simulaci dvouruční set. Plug & Play HOTAS je plně kompatibilní se všemi leteckými simulačními hrami pro PC a má jedinečný ergonomický design, který mu umožňuje přizpůsobit se jakémukoli typu hry: souboje, civilní nebo komerční lety, vesmírná dobrodružství atp.
    KOMPLETNÍ, VYSOCE PŘESNÝ, REALISTICKÝ

    T.Flight HOTAS X nabízí joystick a plynovou páku v životní velikosti s velkým počtem možností a realistickými ovládacími prvky pro příjemné a intuitivní lety.


    OTOČNÁ RUKOJEŤ KORMIDLA

    Absolutní nezbytnost pro rychlou, intuitivní a efektivní manipulaci za všech okolností a při jakémkoli typu hry. v Otáčení rukojeti může být uzamčeno pro realističtější lety.


    UNIVERZÁLNÍ SPOUŠŤ

    Brzdový spínač je dokonale přizpůsoben pro civilní lety, zatímco možnost rychlé palby umožňuje lepší využití při vojenských a vesmírných letech.


    ODPOJITELNÁ PLYNOVÁ PÁKA

    T.Flight HOTAS X je navržen tak, aby se přizpůsobil Vaší oblíbené poloze na létání (stůl, gauč, kokpit…) a nabízí plně odnímatelnou, ergonomickou plynovou páku v reálné velikosti.


    ALTERNATIVNÍ KORMIDLO

    Pro náročné hráče je k dispozici druhý kormidelní systém. Pomocí sklápěcího tlačítka aktivujte kormidlo, abyste se mohli zaměřit na manipulaci s joystickem.


    PROGRAMOVATELNÁ AKČNÍ TLAČÍTKA A OSY

    Využijte všechny možnosti HOTAS s 12 programovatelnými akčními tlačítky a 5 programovatelnými osami, a odpojitelnou plynovou pákou.


    TFRP pedálová sada

    První pedály se systémem S.M.A.R.T. posuvných kolejniček pro hladké řízení. Ergonomický design umožňuje položit celou nohu na pedál a to díky opěrce na patu Opěrky na patu jsou odnímatelné pro alternativní ergonomickou konfiguraci: položte celou nohu na pedály nebo umístěte opěrku do středu pedálu a nechte nohu jen odpočívat. Diferenciální brzdění: 2 velké pedály o velikosti cca 25 cm.


     

  • Rozměry: 19 x 305 x 34,8 cm
  • Hmotnost: 1988g
    S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Track) pedály s posuvnými kolejničkami

    Systém 4 posuvných kolejnic vytvořený z průmyslového kvalitního hliníku pro dokonale hladké řízení. Samo-centrovací osy pedálů: dokonalá rovnováha mezi hladkostí a odporem k opětovnému vycentrování. Velký rozsah pohybu pro přesné manévry. 25 centimetrů velká opěrka nohy (velikost obuvi 45) pro funkci směrovky. Všestranný ergonomický design vhodný pro všechny typy letu (vzdušný boj, vesmírné adventury, civilní lety, atd.) Po odstranění opěrky paty můžete ovládat pedály pomocí bříšek prstů nohy as patou na podlaze Pokud opěrku paty používáte, vaše noha bude 100% odpočívat Velká základna a nakloněná konstrukce kombinuje komfort se stabilitou.


    Pokročilý kalibrační software

    Na stránkách Thrustmastru můžete stáhnout a nainstalovat pokročilý kalibrační software, který umožňuje:

  • Upravit mrtvé zóny podle vašich představ na začátku a na konci rozsahu pohybu pedálů a na dvou diferenciálních brzdových osách.
  • Nastavit centrální mrtvé zóny podle vašich představ na pedálech.
  • Uložit tyto úpravy přímo ve vnitřní paměti adaptéru.
    Obsah balení
  • TFRP Rudder
  • Joystick Hotas X
  • Univerzální RJ12/USB adaptér
  • 2 odnímatelné diferenciální opěrky na patu
  • Uživatelský manuál
    hotasX


 

Recenze na Thrustmaster T.Flight Full Kit

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.