Thrustmaster TCA Yoke (Boeing Edition)

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
9 519 Kč
Cena bez DPH: 7 867 Kč
 
Kód produktu: 442306
Thrustmaster

Thrustmaster TCA Yoke (Boeing Edition) [4460209]



Jako sen

TCA Boeing Edition, nová řada vlajkových lodí společnosti Thrustmaster pro civilní letectví, je řada produktů umožňujících špičkové nové funkce s vysoce specifickým cílem: replikovat různé ovládací prvky, kinematiku letu a pocity, které zažívají skuteční piloti Boeingu při řízení letadla Boeing 787.

Oficiálně licencované

S ikonickými funkcemi ze skutečného letectva je TCA Yoke Boeing Edition oficiálně licencována společnostmi Boeing a Microsoft. Je navržen pro Xbox One a Xbox řady X|S a je kompatibilní s PC.

 



MECHANISMUS PENDUL_R

Závěsný mechanismus PENDUL_R Thrustmaster replikuje pocity z používání kyvného třmenu namontovaného na podlaze – jaké najdeme ve skutečných letadlech Boeing – vzrušujícím novým způsobem. TCA Yoke Boeing Edition nabízí dlouhý rozsah zdvihu 21 cm.


2 dodatečné osy

TCA Yoke Boeing Edition má na své základně 2 další osy, které umožňují různé samostatné manévry – včetně schopnosti přímo vzlétnout, aniž byste museli použít plynový kvadrant.


100% kovový rám

Vnitřní konstrukce třmenu je 100% kovová, pro vynikající pevnost a vyvážené rozložení hmotnosti ovládacích prvků, což umožňuje vynikající stabilitu.


Nastavitelné pružiny

TCA Yoke Boeing Edition umožňuje hráčům nastavit počet vnitřních pružin (současně lze použít 2 až 4 pružiny). To umožňuje uživatelům nastavit množství odporu dle vlastních osobních preferencí pro opravdu výjimečné ovládání.

Klíčové vlastnosti

  • Oficiálně licencované
    Oficiálně licencovaný třmen a kvadrant škrtící klapky Boeing inspirovaný ikonickým dopravním letadlem Boeing 787 (ergonomické repliky v měřítku 1:1)
  • Závěsný mechanismus
    Mechanismus PENDUL_R replikující pocit kyvadla, který zažívají originální dopravní letadla Boeing Dreamliner (rozsah 8,3 palce / 21 cm)
  • Nastavitelné jařmové pružiny
    Pro hladký pohyb a flexibilní lineární odpor umožňující vynikající úroveň kontroly
  • Inovativní struktura
    100% kovová vnitřní třmenová struktura pro vynikající pevnost a vyvážené rozložení hmotnosti ovládacích prvků, jakož i prodlouženou životnost produktu
  • Kompatibilní s konzolemi i PC
    Oficiálně licencované pro Xbox (Xbox One a Xbox řady X|S) a kompatibilní s PC

Technická specifikace

Kompatibilita
Kompatibilní s PC : Ano
Kompatibilní s Xbox One a Xbox Series: Ano.



Recenze na Thrustmaster TCA Yoke (Boeing Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.