Thrustmaster TCA Captain Pack (Airbus Edition)

Cena s DPH
5 719 Kč
Cena bez DPH: 4 726 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 437591
Thrustmaster

Thrustmaster TCA Captain Pack (Airbus Edition) [2960858]


Získej Game Pass Ultimate pro PC ve slevě! Podmínky se dozvíš po kliknutí na banner!


Létejte s vyšší úrovní realismu a vtažením do hry

Staňte se kapitánem s kompletním balíčkem kokpitu TCA s oficiálními replikami postranní páky a kvadrantu Airbus (spolu s doplňky kvadrantu). Užijte si dech beroucí realistické lety po celém světě!

TCA Captain Pack Airbus Edition obsahuje TCA Officer Pack Airbus Edition a TCA Quadrant Add-on Airbus Edition pro kompletní zážitek z civilního letectví - se všemi funkcemi, které potřebujete, abyste se mohli vžít do role kapitána, bez nátlaku.

Ergonomické repliky postranní páky a plynové rukojeti Airbusu a jejich doplňků, podobné těm, které se nacházejí ve známých dopravních letadlech Airbus A320/A320neo, obsahují všechny prvky potřebné k pilotování jakéhokoli typu civilního letadla - od business jetů po dopravní letadla a také akrobatická letadla.

Dejte si pauzu s komerčními letadly a vydejte se na cestu stíhačkou nebo vesmírnou lodí – s naprostou jistotou! TCA Captain Pack Airbus Edition se skládá z produktů, které jsou ikonické na všech úrovních: design replik jednotlivých zařízení odráží původní tvary a barvy a jednotlivé komponenty působí neuvěřitelně autenticky a realisticky.

Zamilujete si používání široké škály ovládacích prvků inspirovaných těmi, které naleznete ve skutečných letadlech Airbus: citlivost tlačítek a doba odezvy, odpor tahových pák, zvuky, které vydávají součásti při aktivaci, a dokonce i to, jak jsou cítit na dotek. Všechno máte na dosah ruky a můžete se těšit na repliky letů nové úrovně.

TCA Captain Pack Airbus Edition obsahuje slavný patentovaný systém H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) od společnosti Thrustmaster, který hráčům poskytuje vyšší realističnost díky vestavěným magnetickým senzorům umožňujícím až 14bitové rozlišení na sidesticku a až 16bitové rozlišení. Tato technologie bezkontaktního magnetického senzoru bez potenciometrů poskytuje oběma zařízením neomezenou životnost.

 

Inspirován skutečnou pákou řízení Airbus

Ergonomická replika v měřítku 1:1 inspirovaná ikonickou řadící pákou Airbus, TCA Sidestick Airbus Edition zajišťuje unikátní ovládání.

Všestranný, modulární design

Postranní řídící páku můžete před každým startem snadno nakonfigurovat tak, aby vyhovovala vašim požadavkům: pro kapitána, pro kopilota, nebo ve střední poloze pro samostatný let.

Páky přistávacího zařízení

Přistávací zařízení letadla je klasickým, legendárním a nepostradatelným nástrojem pro správnou kontrolu postupů po vzletu a stejně tak i při přistání. Toto intuitivní ovládání vám pomůže ušetřit drahocenný čas a umožní vám soustředit se na další úkoly, které musí být provedeny podle vašeho kontrolního seznamu.


Ikonické ovládání Airbus

TCA Quadrant Airbus Edition je vybaven 8 ergonomickými fyzickými tlačítky (plus 8 virtuálními tlačítky na pákách ovládání tahu motorů, celkem 16), která jsou replikou ovládacích prvků dopravního letadla Airbus (typ A320neo). Zažijte realistické pocity při používání tlačítek, zarážek a dalších ovládacích prvků na kvadrantu ovládání tahu motorů - stejně jako skutečný kapitán letadla.

15 ikonických funkcí inspirovaných Airbusem

TCA Quadrant Add-On Airbus Edition umožňuje díky 15 funkcím mimořádně realistický a pohlcující herní zážitek včetně realistických tlačítek a zarážek, které byly speciálně navrženy pro úžasné ovládání přiblížení a přistávacích sekvencí.



Dvojité páky ovládání tahu

TCA Quadrant Airbus Edition je vybaven dvěma oddělenými pákami pro ovládání tahu motorů, které byly inspirovány jejich protějšky v dopravních letadlech Airbus. Pro ještě realističtější použití se čtyřmi motorovými letadly (typ Airbus A380), mohou být dva kvadranty ovládání tahu motorů spojeny dohromady (další kvadrant ovládání tahu se prodává samostatně), čímž získáváte přístup ke čtyřem pákům namísto dvou!

Pilotujte jakýkoli typ letadla

Mechanické selektory umožňují deaktivovat zarážky a zpětný tah (pro přepnutí do režimu lineární osy) pro flexibilní pilotování jakéhokoli typu letadla. Krokový režim byl inspirován u protějšku, který můžeme najít u dopravních letadel Airbus, s ikonickými zarážkami.

Zabudovaný mechanismus reverzního tahu

Ovládání tahu motorů, zabudované do základny joysticku obsahuje mechanismus reverzního tahu, což je unikátní vlastnost v dopravních letadlech. Toto je hlavní výhoda, která vám pomůže při zvládání souvisejících manévrů při přistání; zajišťuje, že přistání máte vždy dokonale pod kontrolou.

Páky aerodynamické brzdy a klapek

Pomocí páky aerodynamické brzdy můžete s pozoruhodnou přesností zlepšit ovládání odporu letadla a snížit tak rychlost letu. Pro zvýšení koeficientu vztlaku při nízkých rychlostech je nesmírně důležité řízení vztlakových klapek, abyste zabránili zastavení letadla.


Uzamykatelná otočná směrovka

Směrovku lze ovládat otáčením rukojeti postranní řadící páky, což činí létání pilotů s více úkoly jednodušší. Tato funkce, která je zabudována do rukojeti postranní řadící páky je také vybavena uzamykacím systémem, pro realističtější zážitek při komerčním letu.

Funkce parkovací brzdy

Parkovací brzdy se u komerčních letadel používají, pokud pozemní personál není schopen umístit klíny ke kolům. Během bouřky nebo v případě, že pozemnímu personálu není povolen vstup na stojanu, vám parkovací brzda zabudovaná v TCA Quadrant Add-On Airbus Edition usnadní zastavení a parkovací manévry.



Skvělá vylepšení

  • Ergonomické repliky
    postranní páka a kvadrant ovládání tahu motorů inspirované letovými ovladači ikonických letadel Airbus, oficiálně licencované společností Airbus.
  • Oboustranný joystick
    se 4 vyměnitelnými moduly hlavových tlačítek, 12 přepínatelnými tlačítky, vestavěným plynem a ovládáním kormidla otáčením rukojeti (uzamykatelné/neuzamykatelné).
  • 4 osy + 31 akčních tlačítek
    včetně 13 virtuálních tlačítek - (detenty, přepínače a dokonce mechanismus reverzního chodu) pro mnoho možností při startu, za letu, při přistání i na zemi.
  • Ikonické ovládací prvky Airbusu
    včetně trimování, podvozku, automatické brzdy, trimování kormidla a parkovací brzdy pro úplné ponoření do atmosféry.
  • Vysoká přesnost
    díky magnetickým senzorům H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology): chirurgická přesnost (tj. 14bitové rozlišení pro postranní páku a 16bitové rozlišení pro plynový kvadrant).
  • Kompatibilní se systémy
    kormidel Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (TFRP) a Thrustmaster Pendular Rudder (TPR), stejně jako s TM Flying Clamp (všechny se prodávají samostatně).
  • Stačí zapojit a hrát
    obě zařízení jsou automaticky rozpoznána ve hře Microsoft Flight Simulator 2020. Kompatibilní s PC (Windows 10).

 

Ovládněte své letadlo s precizností s TCA Sidestick

  • Plně obouruční a modulární joystick se 4 zaměnitelnými moduly tlačítek na hlavě joysticku, které vám umožní vybrat si ze 4 různých konfigurací (pravé nebo levé sedadlo letadla, konfigurace úzké nebo široké středové páky pro malá letadla)
  • Ergonomická replika postranní řadící páky Airbus (typ A320) se zabudovaným ovladačem tahu motoru a reverzním chodem
  • 17 akčních tlačítek s identifikací ve stylu „Braillova písma“!
  • 12 tlačítek na základně, 4 na joysticku a 1 virtuální tlačítko na ovladači tahu motorů (spodních 20% dráhy pohybu pák)
  • Nový 8směrový kloboučkový přepínač point of view, navržený pro extrémní přesnost
  • 4 nezávislé osy s otáčením směrovky (ovládaná otáčením rukojeti joysticku)
  • Přepínač umožňující nakonfigurovat 12 tlačítek na základně buď v pozici pro pravou ruku nebo v pozici pro levou ruku
  • Zatížená základna pro lepší stabilitu

Dokonale ovládněte své vzlety, lety a přistání

  • Ergonomická replika kvadrantu ovládání tahu motorů Airbus, pro naprosto realistické vzlety a přistání
  • Páky pro ovládání tahu motorů jsou podobné pákům, které jsou u letadel Airbus, s mechanismem reverzního tahu, plus realistické zarážky (“Idle” / “Climb” / “Flex” / “TO/GA”)
  • Páky pro ovládání aerodynamických brzd a klapek s aretací pro ovládání vašich letových sekvencí
  • Kultovní ovládání Airbus včetně: 2 hlavních vypínačů motoru; trimu (vyvažování letadla); podvozku; automatického brzdění; parkovací brzdy
  • 4 osy + 31 akčních tlačítek (včetně 13 virtuálních tlačítek)
  • 2 kvadranty ovládání tahu motorů lze vzájemně propojit (další kvadrant ovládání tahu motorů se prodává samostatně), což umožňuje přístup ke 4 pákům pro ovládání tahu motorů namísto 2!
  • Páky pro ovládání tahu motorů se 2 osami + konektor pro Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (prodává se samostatně)


Obsah prodejního balení

  • 1 x TCA Sidestick Airbus Edition
  • 1 x TCA Quadrant Airbus Edition + 2 x doplňkové moduly: klapky a aerodynamické brzdy
  • 4 x zaměnitelné moduly tlačítek na hlavě joysticku
  • 1 x kabel USB (typ C pro typ A) + 2 x kabely Thrustmaster SATA
  • 4 x konektory + 1 x spojovací tyčka
  • 2 x nálepky
  • Uživatelská příručka, stručný průvodce, informace o záruce

Technická specifikace

Kompatibilita
Kompatibilní s PC (Windows 10): Ano
Kompatibilní s těmito ovladači směrovky: Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (TFRP) a Thrustmaster Pendular Rudder (TPR)
Kompatibilní s TM Flying Clamp: Ano
Dimenze
Rozměry TCA Sidestick Airbus Edition (V x Š x H): 195 x 195 x 225 mm
Rozměry TCA Quadrant Airbus Edition s TCA Quadrant add-ony (V x Š x H): 85 x 190 x 235 mm
Rozměry balení (V x Š x H): 300 x 490 x 225 mm
Hmotnost TCA Sidestick Airbus Edition: 920 g
Hmotnost TCA Quadrant Airbus Edition s TCA Quadrant add-ony: 2x 530 g
Hmotnost balení: 3561 g

Recenze na Thrustmaster TCA Captain Pack (Airbus Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.