Thrustmaster T128 sada volantu a pedálov pre PS5/PS4/PC

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
4 419 Kč
Cena bez DPH: 3 652 Kč
 
 
Kód produktu: 451831
Thrustmaster
 
Chceš ušetřit 1 300 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako rozbalený za 3 119 Kč

Thrustmaster T128 sada volantu a pedálov pre PS5/PS4/PC [4160781]

Thrustmaster T128 je vybaven systémem HYBRID DRIVE, který kombinuje mechanismus řemenic a převodů, který poskytuje pohlcující a všestrannou zpětnou vazbu Force Feedback a dodává o 20% více výkonu (ve srovnání s předchozími hybridními závodními volanty Thrustmaster T150).

Lehká obruč volantu vám pomůže skutečně cítit vjemy přenášené systémem Force Feedback, pro autentický závodní zážitek a optimalizaci vašich závodních stop. 4-barevný LED pásek vám umožní sledovat otáčky motoru a signalizuje, kdy je čas přeřadit. Díky upevňovacímu systému na bázi svorek lze závodní volant přizpůsobit stolům a deskám pro rychlé a snadné nastavení. Sada pedálů T2PM, která je součástí závodního volantu, obsahuje patentovanou magnetickou technologii bez tření, pro zvýšenou přesnost, která se časem nesníží.

T128 byl navržen pro všechny hráče, kteří hledají první závodní volant nabízející nové pohlcující pocity a uživatele, kteří chtějí zlepšit své jezdecké schopnosti. T128 je oficiálně licencovaný závodní volant pro PlayStation 5 a PlayStation 4 a je kompatibilní s PC.

O produktu

    • PROBUĎTE SVŮJ JÍZDECKÝ INSTINKT
      Prožijte závodní pocity přes volant díky HYBRID DRIVE Force Feedback, vychutnejte si naprosto pohlcující zážitek a vylepšete své závodní schopnosti. Optimalizujte své jízdní stopy, ovládejte drifty a překonejte své soupeře pomocí T128 a jeho pedálovou sadou T2PM – obě jsou vybaveny spolehlivou, ultra přesnou magnetickou technologií.
    • POHLCUJÍCÍ FORCE FEEDBACK
      Technologie HYBRID DRIVE v systému Force Feedback umožňuje hráčům zažít všechny zábavné a intuitivní pocity z jízdy. Hmotnost každého vozidla, hrboly a nárazy, ztrátu přilnavosti pneumatik v zatáčkách a typy povrchu vozovky, to vše je cítit přes volant, pro pohlcující závod, který probudí váš jezdecký instinkt.
    • MAGNETICKÁ PÁDLA ŘAZENÍ
      Díky magnetické technologii H.E.A.R.T umožňují pádla řazení řazení převodových stupňů (doba odezvy 30 milisekund) s jasnou a přesnou aktivací, pro sportovní výkon a bez jezdeckých chyb. Tato patentovaná technologie, dodávaná prostřednictvím bezkontaktního magnetického systému bez tření, poskytuje dlouhodobou vynikající odolnost.
    • LED OTÁČKY MOTORU
      4-barevný LED pásek vám umožní sledovat otáčky motoru, aniž byste spustili oči z vozovky. LED světla blikají, když potřebujete přeřadit na vyšší převodový stupeň, což vám umožňuje optimalizovat řazení. Seznam kompatibilních her pro PlayStation a PC je pravidelně aktualizován na webové stránce technické podpory Thrustmaster.
    • RESPONZIVNÍ, VŠESTRANNÝ DESIGN
      Kulatá a lehká obruč volantu vytěží maximum výkonu ze systému Force Feedback, pro maximální rychlost. Jeho úhel otáčení od 270° do 900° se automaticky přizpůsobí podle vozidla používaného ve hře, pro jízdu přizpůsobenou všem stylům vozidel (GT, rally, F1, nákladní auta). Díky 13 akčním tlačítkům na závodním volantu nebudete muset používat gamepad.
    • SYSTÉM UPEVŇOVÁNÍ NA DESKY A STOLY
      Přiložený upevňovací systém na bázi svorek se snadno namontuje a nepotřebujete žádné nástroje pro rychlé nastavení vašeho závodního volantu před hraním a jeho následné uložení, je-li to nutné. Svorka se hodí na stoly a desky do tloušťky 5,5 cm.
    • SADA MAGNETICKÝCH PEDÁLŮ
      Sada magnetických pedálů T2PM, která je součástí závodního volantu, nabízí úžasnou přesnost v tisícinách vteřiny pro náhlé zrychlení a dobře vyvážené brzdění. Pedálová sada T2PM přináší naprosto plynulý zážitek bez jakéhokoli rizika ztráty přesnosti jako tradičnější pedálové sady vybavené potenciometry, což z ní činí výkonnou a spolehlivou pomůcku pro zlepšení vašich jezdeckých dovedností.


Klíčové vlastnosti

    • Pohlcující silová zpětná vazba Force Feedback, abyste skutečně zažili pocity ze závodu: rychlost, povrchy, hrboly a nárazy, ztráta přilnavosti pneumatik
    • LED světla otáček motoru pro optimální řazení převodových stupňů
    • Magnetická pádla řazení (patentovaná technologie H.E.A.R.T) pro okamžitou odezvu a jasný pocit z řazení
    • Moderní design včetně 13 tlačítek, vhodný pro všechny styly vozů a her
    • Systém rychlého uchycení vhodný pro stoly a desky do tloušťky 5,5 cm
    • 2 pedálová sada magnetických pedálů (patentovaná technologie H.E.A.R.T) s 12bitovou přesností, která se časem nesnižuje
    • Nová generace technologie HYBRID DRIVE poskytuje o 20 % vyšší výkon než ostatní hybridní závodní volanty Thrustmaster (série T150)
    • Oficiálně licencované pro PlayStation 5 a PlayStation 4 a kompatibilní s PC (Windows 10/11)

 

Technická specifikace
Kompatibilita PS5, PS4, PC
Barva Černá, šedá


Recenze na Thrustmaster T128 sada volantu a pedálov pre PS5/PS4/PC

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.