Thrustmaster T248 sada volantu a pedálů pro PS5/PS4/PC

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
6 979 Kč
Cena bez DPH: 5 768 Kč
 
Kód produktu: 434180
Thrustmaster

Thrustmaster T248 sada volantu a pedálů pro PS5/PS4/PC [4160783]


Volant je kompatibilní s PC a konzolemi PlayStation 5 a PlayStation 4.

Thrustmaster T248, Závodní Volant a Magnetické Pedály, PS5, PS4, PC, HYBRID DRIVE, Magnetická Pádla Řazení, Dynamická Silová Zpětná Vazba, Obrazovka se závodními informacemi.


thrust_zac

T248 je vybaven novým optimalizovaným systémem HYBRID DRIVE se smíšeným mechanismem řemenic a převodů pro silnou, realistickou a všestrannou Silovou Zpětnou Vazbu (Force Feedback). T248 nabízí o 70% vyšší výkon (ve srovnání s předchozími hybridními závodními volanty řady Thrustmaster T150) a přináší špičkové nové funkce, včetně přednastavení Force. Feedback, které lze ve hrách měnit za chodu, magnetická pádla řazení, interaktivní obrazovku s více než 20 různými displeji a sadu magnetických pedálů se 4 tlakovými režimy na brzdovém pedálu. T248 byl navržen pro všechny hráče, kteří hledají výkon a pohlcení - včetně těch, kteří se chtějí osvobodit od klávesnice, myši nebo gamepadu, a pro uživatele, kteří chtějí posunout své závodění na novou úroveň poté, co začínali s volantem zaměřeným na začátečníky. Tento zcela nový závodní volant je oficiálně licencován pro PlayStation 5 a PlayStation 4 a je kompatibilní s PC.


  • Prémiový design s koženým potahem na vnější přední části volantu.
  • Všestranný tvar volantu, vhodný pro všechny styly závodních her.
  • Až 25 akčních tlačítek, včetně 2 dvoupolohových kodérů.
  • Interaktivní závodní přístrojový panel s výběrem z více než 20 různých displejů na obrazovce volantu.
  • Dynamická Silová Zpětná Vazba: úprava úrovně Force Feedback za pochodu (zahrnuty 3 přednastavené režimy) přes obrazovku, kompatibilní se všemi hrami.
  • Magnetická pádla řazení (patentovaná technologie H.E.A.R.T) pro okamžitou odezvu a super jasný pocit z řazení.
  • Sada magnetických pedálů (patentovaná technologie H.E.A.R.T) pro neuvěřitelnou přesnost 12bitového rozlišení, která se časem nesníží.
  • 4 různé režimy tlaku na centrálním pedálu pro optimalizované brzdění podle konfigurace a herního nastavení (stůl, kokpit, stojan, atd.).
  • Systém HYBRID DRIVE příští generace přináší o 70% více výkonu než ostatní hybridní závodní volanty Thrustmaster (série T150).
  • Oficiálně licencované pro PlayStation; kompatibilní s PS5, PS4 a PC.
    DISPLEJ ZÁVODNÍHO PANELU THRUSTMASTER

    T248 nabízí na své vestavěné obrazovce výběr z více než 20 různých displejů: manuální upravení celé řady nastavení (výběr typu Force Feedback, úhel natočení volantu atd.), nebo uživatelský výběr telemetrických informací (převodový poměr, otáčky za minutu, nejlepší čas hráče na kolo atd.).


    DYNAMICKÁ FORCE FEEDBACK

    T248 obsahuje tři typy zpětné vazby (včetně přednastavení), která je kompatibilní se všemi hrami a upravitelná za chodu přímo na volantu:

  • FFB 1: Force Feedback 100% úměrná síle požadované hrou.
  • FFB 2: vylepšená Force Feedback pro lepší ovládání smyku.
  • FFB 3: vylepšená Force Feedback, která uživatelům umožňuje jasně cítit všechny závodní efekty z trati (obrubníky, smyk mimo tratě atd.).
    SYSTÉM HYBRID DRIVE DALŠÍ GENERACE

    Poskytující hráčům extra výkon (až o 70% více než předchozí hybridní závodní volant Thrustmaster T150), T248 díky své intenzitě dominuje závodním drahám. Vynikající ovladatelnost, kterou tento hybridní systém umožňuje, předchází neintuitivním pocitům a problémům s třením, které se běžně vyskytují v závodních volantech bez řemenového pohonu.


    25 AKČNÍCH TLAČÍTEK

    Včetně 2 dvoupolohových enkodérů (nahoře a dole) umístěných na koncích středových paprsků volantu, T248 nabízí téměř dvakrát tolik akčních tlačítek jako předchozí závodní volanty Thrustmaster (série T150). Tato rozsáhlá škála fyzických a virtuálních tlačítek umožňuje uživatelům mít vždy spoustu možností, pokud jde o přiřazení závodních ovladačů v jakémkoli typu hry.


    MAGNETICKÁ PÁDLA ŘAZENÍ

    Díky magnetické technologii H.E.A.R.T umožňují řadící pádla T248 super rychlé řazení s jasným a přesným pocitem aktivace (doba odezvy 30 ms), aby se předešlo jezdeckým chybám.

    Tato patentovaná technologie, založená na bezkontaktním systému magnetů bez jakéhokoli tření, také umožňuje bezprecedentní životnost produktu z dlouhodobého hlediska – dokonce i při nejintenzivnějším hraní.


    MAGNETICKÁ PEDÁLOVÁ SADA

    Sada magnetických pedálů T3PM, která poskytuje opravdu výjimečnou na přesnost tisíciny sekundy, také umožňuje 4 režimy tlaku na brzdový pedál.

    Díky naprosto plynulému pohybu a zabránění ztrátě přesnosti v průběhu času, kterou zaznamenávají standardní sady pedálů na bázi potenciometrů, představuje T3PM obrovský a pozoruhodný skok vpřed, pokud jde o všestrannost a odezvu ve hře.


    thrustmaster_supported


    Rozměry a hmotnost volantu a základny:

  • Šířka: 280 mm
  • Hloubka: 300 mm
  • Výška: 280 mm
  • Váha: 2 700g
    Rozměry a hmotnost pedálové sady:
  • Šířka: 300 mm
  • Hloubka: 370 mm
  • Výška: 210 mm
  • Váha: 3 000g


Recenze na Thrustmaster T248 sada volantu a pedálů pro PS5/PS4/PC

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.