Thrustmaster sada joystick a pedále T.Flight Full Kit X XBOX/PC

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
4 759 Kč
Cena bez DPH: 3 933 Kč
 
Kód produktu: 439814
Thrustmaster

Thrustmaster sada joystick a pedále T.Flight Full Kit X XBOX/PC [4460211]


Kompletní suprava 

Kompletní sada Thrustmaster je určena pro simulaci letu pro hráče, kteří hledají hluboké ponoření a realismus ve svých letech.

 

KOMPAKTNÍ ŘEŠENÍ VŠE V JEDNÉM PRO PLNÝ ZÁŽITEK

První plug-and-play joystick pro Xbox One, T.Flight Hotas One, je kompatibilní také s konzolemi Xbox Series X|S nové generace. Díky svému ergonomickému a realistickému designu inspirovanému systémem řízení letu letadla umožňuje tento joystick neuvěřitelnou úroveň ponoření do konzolí Xbox.

Přesné, všestranné a hladké kormidlo

Specifické pokročilé funkce pro optimalizovaný letový zážitek. Zcela první pedály kormidla vybavené systémem posuvných kolejnic S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Track): technologický zázrak se 4 posuvnými kolejnicemi vyrobenými z hliníku průmyslové kvality pro neuvěřitelně hladký posuvný pohyb; samostředící osa kormidla pro dokonalou rovnováhu mezi hladkostí a odporem; a velký rozsah pohybu na ose kormidla, pro přesné manévry.


Kompaktní a praktické

T.Flight Hotas One je odnímatelný a lze jej umístit jedním ze dvou různých způsobů: Buď se s odpojenou škrtící klapkou a oddělenou od joysticku (k obnovení autentických pilotních podmínek); nebo s plynem připojeným k joysticku (pro větší stabilitu a zabírání méně místa).

Realistický, ergonomický joystick

Ve skutečném životě piloti používají ovládací prvky letu včetně páky a plynu: tato kombinace je mimořádně efektivní z hlediska výkonu a přesnosti. Plyn v životní velikosti, který je součástí T.Flight Hotas One, vám umožní snadno ovládat zrychlení vašeho letadla (nebo jiných vozidel) ve hrách.



Joystick pro všechny typy letů

Realistický, ergonomický design joysticku je vhodný pro všechny typy letu. Široká opěrka rukou pomáhá hráčům udržet ruku ve velmi stabilní a uvolněné poloze, což umožňuje hokejce reagovat i na jemné pohyby. Upravte odpor hole podle svých potřeb a preferencí. Základna je vyvážená pro lepší stabilitu během hraní.

S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Track) výhoda

Systém kormidla obsahuje čtyři posuvné kolejnice vyrobené z průmyslového hliníku pro neuvěřitelně hladký posuvný pohyb. Velký rozsah pohybu na ose kormidla umožňuje extrémně vysoký stupeň přesnosti. Osa kormidla se automaticky vrátí do centrální polohy pro dokonalou rovnováhu mezi hladkostí a odporem.

Klíčové vlastnosti

  • Všetsranný joystick
    Perfektní pro všechny letecké simulátory
  • Odnímatelná škrtící klapka
    Přizpůsobená na všechny povrchy (gauč, stůl...)
  • Komplexní výbava
    5 os, 1 spoušť, 1 kloboukový spínač, 1 kormidlo
  • S.M.A.R.T kormidlo
    Sliding Motion Advanced Rail Track
  • Prémiové kormidlo
    Vyrobeno z prémiového průmyslového hliníku
  • Thrustmaster flight simulation ecosystem 
    Systém kormidla TFRP musí mít každý, kdo má rád hry s leteckou tématikou – včetně fanoušků simulace letu. TFRP umožňuje větší úroveň ponoření: ovládejte kormidlo a brzdy nohama, stejně jako ve skutečném letadle.
  • DVA DIFERENCIÁLNÍ BRZDOVÉ PEDÁLE PRO OPTIMALIZOVANÝ ZÁŽITEK Z LÉTU
    Dva diferenciální brzdové pedály jsou vhodné pro většinu uživatelů o délce 25 centimetrů (velikost boty 45). Osa diferenciální brzdy je identifikována podle držadla na zaobleném středovém čepu.

Technická specifikace

Kompatibilita
Kompatibilní s PC : Ano
Kompatibilní s Xbox One a Xbox Series: Ano.

Obsah prodejního balení

  • T.Flight Hotas One joystick s odnímatelnou klapkou
  • TFRP pedály
  • Imbusový klíč
  • Uživatelská příručka
  • Záruční dokumenty


Recenze na Thrustmaster sada joystick a pedále T.Flight Full Kit X XBOX/PC

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.