Thrustmaster F-16C Viper Hotas Add-On Grip

Cena s DPH
3 959 Kč
Cena bez DPH: 3 272 Kč
 
Kód produktu: 410857
Thrustmaster

Thrustmaster F-16C Viper Hotas Add-On Grip [2960848]


U příležitosti oslav 10. výročí letecké řídící páky HOTAS Warthog společnost Thrustmaster s hrdostí představuje F-16C Viper HOTAS Add-On Grip: repliku řídící páky známého letadla F-16C Viper v měřítku 1:1.


F-16C Viper HOTAS Add-On Grip obsahuje celkem 19 akčních tlačítek, včetně dvou 8-směrových kloboukových přepínačů, jednoho 4-směrového kloboukového přepínače s tlačítkem, jedné kovové spouště, dvou tlačítek a dvou „pinkie“ tlačítek. Zahrnuje také jeden osmisměrový „point of view“ kloboukový přepínač pro vysokou úroveň realismu.


Od svého provedení v životní velikosti až po realistické pocity při stisku tlačítek a používání jiných ovládacích prvků, F-16C Viper HOTAS Add-On Grip byla speciálně navržena tak, aby byla podobná řídící páce skutečného stíhacího letadla F-16C Viper. To patří díky své vynikající všestrannosti a přizpůsobivosti v různých bojových situacích i nadále k nejoblíbenějším modelům vzdušných sil po celém světě. Díky přirozené integraci do hry Digital Combat Simulator prostřednictvím vyhrazeného modulu DCS: F-16C Viper (hra a modul se prodávají samostatně), F-16C Viper HOTAS Add-On Grip umožňuje uživatelům kralovat obloze a zároveň poskytovat bezkonkurenční pozemní podporu.


F-16C Viper HOTAS Add-On Grip je kompatibilní s následujícími základnami pro joysticky Thrustmaster: HOTAS Cougar, HOTAS Warthog a HOTAS Magnetic Base (prodáváno samostatně).


  • Replika řídící páky skutečného letadla F-16C Viper v životní velikosti (měřítko 1: 1).
  • 100% kovový design obsahující odolné materiály průmyslové kvality pro autentický pocit a maximální životnost produktu.
  • Celkem 19 akčních tlačítek a jeden osmisměrový kloboukový přepínač “point of view“.
  • Přirozená integrace do hry DCS prostřednictvím vyhrazeného modulu DCS: F-16C Viper (hra a modul se prodávají samostatně) a je kompatibilní se všemi ostatními simulačními hrami.
  • Kompatibilní se třemi základnami pro joysticky v ekosystému letových simulací Thrustmaster: HOTAS Cougar*, HOTAS Warthog a HOTAS Magnetic Base (všechny se prodávají samostatně; *tlačítko 19 je na HOTAS Cougar neaktivní).
    Replika v měřítku 1:1

    Na základě skutečné řídící páky letadla F-16C Viper je tato replika ve skutečné velikosti, oficiálně licencována americkým letectvem a vyrobena z materiálů vysoké kvality pro maximální životnost produktu. F-16C Viper HOTAS Add-On Grip obsahuje celkem 19 akčních tlačítek a jeden osmisměrový „point of view“ kloboukový přepínač.


    Neuvěřitelně realistický dojem

    Její 100% kovová struktura přesně kopíruje původní pocity z manipulace s leteckou pákou pro úplné ponoření do hry. Tlačítka a spoušť jsou vybavena stejnou přítlačnou silou jako na skutečné řídící páce F-16C Viper.


    100% přirozený integrace do Digital Combat Simulator World

    Vychutnejte si přirozenou integraci do Digital Combat Simulator prostřednictvím vyhrazeného modulu DCS: F-16C Viper. Využijte dokonale přizpůsobeného letového zážitku, který je neuvěřitelně blízko tomu, co skuteční piloti letadel Viper F-16C zažívají každý den.


    Kompatibilní se všemi základnami pro joysticky Thrustmaster

    F-16C Viper HOTAS Add-On Grip je kompatibilní se všemi základnami pro joysticky Thrustmaster: HOTAS Cougar, HOTAS Warthog a HOTAS Magnetic Base (prodává se samostatně).


    Obsah balení:

  • F-16C Viper HOTAS Add-On Grip.
  • Prémiové úložné pouzdro.
  • Návod k použití a informace o záruce.
    ecos


Recenze na Thrustmaster F-16C Viper Hotas Add-On Grip

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.