The Sims 4: Strední škola CZ

829 Kč
479 Kč
Cena bez DPH: 396 Kč
 
Kód produktu: 447889
ElectronicCZ titulky

The Sims 4: Strední škola CZ [PC CIAB]

Pozor, vyžaduje hru The Sims 4, která se prodává samostatně!
Právě zvoní na hodinu! Staňte se dobrými (nebo špatnými) studenty, zúčastněte se mimoškolních aktivit, vyžívejte se v estetice, udávejte trendy, hledejte svou identitu a buďte teenagery se vším všude v rozšíření The Sims 4 Střední škola!
Objednejte do 08.09.2022 a získejte digitální bonusy: bezdrátový reproduktor, herní křeslo a LED panely.

O hře

Vychutnejte si všechny ty velké zážitky, které k tomuto období patří: školní ples, žertíky, experimentování s identitou a trendy a utváření nových (ne)přátelství při mimoškolních aktivitách. Před maturitou toho stihnete celou spoustu – teenageři mohou chodit na hodiny, komunikovat s učiteli, a dokonce si vydělávat jako styloví influenceři nebo streameři!
Vlastnosti::
  • ZAŽIJTE STŘEDNÍ ŠKOLU
    Okuste všechny slasti a strasti středoškolské docházky. Jděte na hodiny, seznamujte se s učiteli, vyražte posedět do jídelny a také si vyzdobte skříňku. Nezapomenutelné vzpomínky tak vytvoříte, až se budete s kamarády po škole toulat ulicemi.
  • VELKÉ TEENAGÉRSKÉ OKAMŽIKY
    Protančete celou noc na školním plese a oslavte úspěšnou maturitu s rodinou a kamarády (tedy pokud si budete usilovně dělat domácí úkoly). Kromě těchto jedinečných okamžiků si Simíci také najdou celoživotní kamarády, ostatní teenagery je pozvou na rande, zúčastní se mimoškolních aktivit, stanou se členy různých týmů a budou si užívat jízdu na horské dráze, které se říká puberta.
  • NEDRŽTE SE ZAJATÝCH KOLEJÍ
    Střední škola dává prostor k sebeobjevování! Najděte odvahu pozvat na schůzku někoho, do koho jste se zabouchli, nebo v sobě objevte kuráž jít za školu (ale nenechte se při tom přistihnout). Simové teenagery budou objevovat, co mají a nemají v oblibě, a budou mít i nové příležitosti páchat neplechu. Žertíky a vycházky po setmění ale mohou mít následky, tak si dejte pozor, ať vás nepřistihnou.
  • OBJEVTE SVŮJ STYL
    Zařiďte si svůj pokoj podle svého, vytvářejte outfity z oblečení navrženého prodejci z Depopu a staňte se simfluencery. Náctiletí Simíci mohou vydělávat prodejem outfitů a propagací stylů, které navrhnou na Trendi, a ani kvůli tomu nemusí vycházet ze svých pokojů, které jsou interaktivnější než kdy dříve. Používejte notebook, přečtěte si v posteli knížku nebo se pusťte do polštářové bitvy!

Trailer

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na The Sims 4: Strední škola CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.