The Sims 4: Společná zábava CZ [Origin]

Digitální distribuce
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
Kód produktu: 414732
ElectronicCZ titulky

The Sims 4: Společná zábava CZ [Origin] [PC digital]


Vítejte v nádherném Windenburgu s krásnými objekty k objevování, jako jsou například rozlehlá bludiště z živých plotů v zámecké zahradě, lákavá jezírka u útesu a záhadné starodávné rozvaliny. Na rušných místech si můžete v kavárně dát lahodné espreso, popovídat si s objektem svého zájmu v baru, nebo protančit noc na diskotéce. Společně s dalšími Simíky se můžete bavit při zajímavých skupinových aktivitách, jako jsou například fotbalový zápas, půlnoční vatra nebo supertajná taneční párty. Můžete také vstoupit do různých klubů s charakteristickou skladbou členů a stylem, kde potkáte nové Simíky a pořádně to rozbalíte. V rozšíření The Sims 4: Společná zábava je vždy skvělý důvod setkat se.


 

  • Poznejte nový nádherný svět Windenburg! Navštivte jeho oblasti s krásnými scenériemi, okouzlující venkovskou krajinu, rušná náměstí, ultramoderní obchodní čtvrť a exkluzivní soukromý ostrov.
  • Je zde spousta nových míst, kde se mohou Simíci sjíždět! Užijte si úžasné odpoledne při pozorování Simíků z terasy kavárny, zajděte si dát něco k pití do baru, protančete noc v suterénní diskotéce, ztraťte se v bludišti z živých plotů v zámecké zahradě, osvěžte se v lákavých jezírkách při útesu, po záhadách starobylých rozvalin.
  • Začněte žít naplno a seznamte se s novými Simíky v různých klubech, do kterých můžete vstoupit. Každý se zabývá něčím jiným, má specifický styl fungování a vyskytují se zde rozličné povahy. Ve svém oblíbeném klubu můžete trávit čas klidně a bavit se s ostatními, nebo vymyslet nějaké šibalství a rozpoutat malé drama. Můžete se také setkávat s lidmi z jiných klubů a sledovat, jaké zajímavé zápletky to přinese. Nemůžete najít ten pravý klub pro sebe? Založte si vlastní a hrajte tak, jak sami chcete. Hrou v různých klubech si zpřístupníte jedinečné odměny.
  • Vaše párty dostanou šmrnc s novými diskžokeji a tanečními schopnostmi. Vyhecujte účastníky párty perfektním mixem na DJském pultu, vlétněte na taneční parket a předveďte své nové taneční kreace.
  • Zaflirtujte s pěkným baristou nebo baristkou, dejte si lahodné espreso a vychutnejte si příjemné účinky kofeinu v útulné kavárně. Nebo zajděte do místního baru a vyzvěte další Simíky k napínavému zápasu ve fotbale.
  • Párty můžete uspořádat kdykoli a kdekoli! Vyražte na zříceninu, nebo na kterékoli Vaše oblíbené místo na večírky. Aby se párty pořádně rozjela, zapojte nejprve DJský pult, následným zapálením vatry zajistíte opravdu horkou atmosféru, abyste se nakonec mohli vytratit na romantickou procházku mezi stromy se Simíkem, nebo Siminkou odvedle.

    Datadisk vyžaduje plnou verzi hry The Sims 4 CZ!

    Jedná se o digitální verzi hry The Sims 4: Společná zábava CZ, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na The Sims 4: Společná zábava CZ [Origin]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.