The Sims 3 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Sims 3 - XBOX 360
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
Kód produktu: 53797
Electronic

The Sims 3 [PS3]



V The Sims 3 se život vašich Simíků už netočí jen kolem jejich domu. Otevřete jim dveře a objevujte s nimi možnosti nového města. Všichni Simíci - a tedy i Vaši sousedé, kolegové v práci a přátelé - mají charakteristické povahy. Se sousedy se můžete potkat, když si jdete ráno zaběhat, nejlepší kamarád vás pozve k sobě domů na večeři, s rodinou strávíte slunečný den v parku, nebo vezmete svůj nový objev na romantický piknik na pláži v záři zapadajícího slunce.

Vytvořte si Simíky, kteří vypadají jako Vy, nebo Vaši známí. Zcela nový nástroj Vytvoř si Simíka se ovládá velmi jednoduše a je výkonnější, než kdykoli předtím. Jeho prostřednictvím si podle vlastních představ upravíte nejen Simíků vzhled, ale také jeho povahové rysy. Pohrajte si s každým detailem Simíkovy tváře, upravte barvu jeho vlasů, vyberte odstín pleti a určitě mnoho dalších rysů tak, aby na konci vznikla realisticky vyhlížející postava. Pak ji oblečte podle poslední módy a případně přidejte makeup a různé doplňky. Štíhlí, plnoštíhlí, svalnatí a všechno možné mezi tím - tvoření Simíků nebylo ještě nikdy tak snadné!

Pomocí revolučního systému povahových vlastností zformujte charakter svých Simíků. Na výběr máte z desítek různých rysů, přičemž lze vzájemně kombinovat až pět najednou a vytvořit tak pestrý zástup obyvatel vašeho okolí. Uděláte idealistického a tvořivého snílka, který čas od času v záchvatu bezhlavé odvahy rád zariskuje? Nebo snad chladné, ale zároveň krásnou dívku z vyšších vrstev, jejímž nejniternějším tajemstvím je skrytá genialita? Je to jen ve Vašich rukou.

Volně a svobodně navrhujte a budujte domovy svých Simíků a postavte si celé vlastní čtvrti. K dispozici máte nekonečné varianty vnitřního zařízení. Vyberte si každý myslitelný vzor pro nábytek. Dejte veškerému vybavení domácnosti stejný vzhled a barvu, nebo je promíchejte a dejte vzniknout vlastnímu stylu. Možnosti pro vybudování domova snů pro Vaše Simíky jsou nekonečné.



  • Objevujte živé okolní prostředí.
  • Vytvářejte jedinečných Simíků.
  • V domovech vašich Simíků upravujte, co Vás napadne.
  • Nové realistické osobnosti.
  • Nový herní systém.

  • Související produkty (1)


    Recenze na The Sims 3

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.