The Riftbreaker Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Riftbreaker - Xbox Series X|S
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
 
Kód produktu: 434139
MaximumEN dabing

Doporučené produkty (1)

The Riftbreaker [PS5]


Jako kapitán Ashley S. Nowak, „Riftbreaker“, vstupujete do stejnosměrného portálu do Galatea 37, vzdálené planety v dalekých končinách Mléčné dráhy. Vaším cílem je vybudovat a vyvinout základnu, která umožní cestování na Zemi a ze Země za účelem další kolonizace. Ashleyho Mecha-Suit, který nazývá „Mr. Riggs ”odolává nejdrsnějším podmínkám prostředí a má celou řadu zařízení pro stavbu základen, těžbu zdrojů, sběr vzorků a samozřejmě - boj. Je také schopný cestovat přes trhliny, které spojují prostor na velké vzdálenosti.


Base building:

Vaším úkolem je zkonstruovat obousměrnou trhlinu spojenou se Zemí. Bude to velmi komplexní podnik, který bude vyžadovat obrovské množství energie. Jednoduché sluneční kolektory a několik tun oceli stačit nebudou. K dokončení této mise budete muset vybudovat složitý řetěz dolů, rafinérií, elektráren a výzkumných zařízení.


Vysvětlení:

Galatea 37 je neznámá planeta v pase Sycorax v galaxii Mléčná dráha. Dálkové průzkumy zjistily, že je obyvatelný a vhodný pro kolonizaci. Planeta je plná vzácných minerálů a látek, které naleznete po celém světě. Různé biomy vás překvapí neznámou faunou a flórou a drsnými povětrnostními podmínkami. Postavte místní základny v lokalitách bohatých na zdroje, abyste mohli požadované zdroje přepravovat pomocí technologie trhlin.


Obrana:

Vaše přítomnost na této planetě nezůstane bez povšimnutí! Když budujete své odvětví a narušujete přirozený řád, planeta vás začne chápat jako hrozbu. Vybudujte si obranu. Postavte zdi, bariéry a obranné věže, protože útoky budou každým dnem silnější. Budete čelit tisícům nepřátelských tvorů, kteří se pokoušejí eliminovat vaši přítomnost.


Hack, slash, shoot:

Pan Riggs může být vybaven silnými zbraněmi a schopnostmi, které vám umožní zmocnit se té největší šelmy. Při zkoumání planety budete muset být připraveni čelit mnoha nepřátelským mimozemským tvorům.


Získejte vzorky a podobné umělecké hovory:

Vypadlé šelmy shodí cenné vzorky výzkumu a vzácné zdroje. Využijte všeho, co můžete shromáždit, k výzkumu a výrobě nových technologií, budov, zbraní a vybavení. Můžete také prozkoumat terén pomocí senzorů a vykopat poklad ukrytý pod zemí.


Výzkum:

Využijte své sklizené vzorky pro výzkum nových technologií, které vám pomohou vybudovat základnu, zlepšit vaši obranu, vyvinout nové plány pro váš Mecha-Suit nebo zlepšit stávající technologie.


Craft:

Mr. Riggs je plně přizpůsobitelný a aktualizovatelný. Použijte plány, které jste zkoumali, k výrobě nových dílů a zbraní. Použití lepších materiálů v procesu výroby bude mít za následek převodovku se zlepšenými vlastnostmi. Každý vyrobený předmět má jedinečné vlastnosti.



Související produkty (1)


Recenze na The Riftbreaker

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.