The Quarry Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Quarry - PS4The Quarry - PS5The Quarry - XBOX ONE
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
Kód produktu: 444121
2KEN dabing
 
Chceš ušetřit 140 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 509 Kč

The Quarry [Xbox Series X|S]

Zatímco slunce zapadá v poslední den letního tábora, mladí vychovatelé z Hackett's Quarry pořádají oslavný večírek. Žádné děti, žádní dospělí, žádná pravidla.

O hře

Váš příběh, jejich osud
  • Odvážíte se podívat, co je za těmi padacími dveřmi? Prozkoumáte ty výkřiky, které se ozývají z lesa? Zachráníte přátele, nebo raději zoufale utečete? Každé velké i malé rozhodnutí bude mít vliv na příběh a rozhodně o tom, kdo přežije.
Ohromující filmový zážitek
  • Špičková mimika tváří a filmové techniky nasvícení, zkombinované s neuvěřitelnými výkony ikonické soupisky hollywoodských talentů, vdechují život hrůzám z Hackett's Quarry během napínavé filmové jízdy.
Užijte si strach s přáteli
  • Vložte důvěru až do sedmi přátel v online hře, zatímco pozvaní hráči se budou dívat a hlasovat o klíčových rozhodnutích a budou tvořit příběh, na kterém se podílí celá skupina! Nebo hrajte společně ve skupinovém kooperativním hororovém zážitku z pohovky, když si každý hráč vybere jednoho vychovatele a ovládá jeho činy.
Přizpůsobte si zážirek
  • Nastavitelná obtížnost všech herních prvků umožňuje hráčům všech úrovní schopností, aby si užili horor. A pokud se raději díváte, než hrajete, díky filmovému režimu si budete moci užít The Quarry jako strhující filmový thriller. Zvolte si, jak chcete, aby váš příběh dopadl, relaxujte a vychutnávejte si popcorn mezi všemi těmi výkřiky.

Trailer


Recenze na The Quarry

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.