The Medium: Two Worlds (Special Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Medium: Two Worlds (Special Edition) - PC DVDThe Medium: Two Worlds (Special Edition) - PS5
Cena s DPH
1 289 Kč
Cena bez DPH: 1 065 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 432309
KochEN dabing

The Medium: Two Worlds (Special Edition) [Xbox Series X|S]


Zatím jste viděli pouze polovinu

Objevte temnou záhadu, kterou dokáže vyřešit jedině médium. Zkoumejte skutečný svět a svět duchů najednou. Pomocí svých věšteckých schopností řešte hádanky v obou světech, odhalte krajně znepokojivá tajemství a prožijte setkání s The Maw - s příšerou zrozenou z nevýslovné tragédie. The Medium je psychologická hororová hra z pohledu třetí osoby, která zahrnuje patentovanou hratelnost ve dvojité realitě a originální soundtrack, který společně složili Arkadiusz Reikowski a Akira Yamaoka.


medium_1

Staňte se médiem

Používejte jedinečné věštecké schopnosti rezerované pro ty, kteří mají dar. Cestujte mezi realitami, nebo je obě zkoumejte najednou. Pomocí mimotělního zážitku vyšetřujte na místech, kam se Vaše já z reálného světa nedostane. Vytvářejte energetické štíty a sesílejte silné duchovní výboje, abyste prožili svět duchů a jeho nadpozemské nástrahy.


Uhlédněte, co je skryto

Ponořte se do dospělého a morálně nejednoznačného příběhu, kde nic není takového, jak se zdá, a kde všechno má druhou stránku. Jak médium vidíte, slyšíte a zažíváte více než ostatní as každou novou perspektivou změníte vlastní názor na to, co se stalo v letovisku Niwa.


Hrajte ve dvou světech najednou

Dosud neviděná a oficiálně patentovaná hratelnost, která se odehrává ve dvou světech zobrazených najednou. Zkoumejte fyzický svět a svět duchů zároveň a pomocí jejich vzájemné interakce řešte hádanky ve dvou realitách, odemykejte si nové cety a probouzejte vzpomínky na minulé události.


Vstupte do temné reality inspirované Beksinským

Duchovní svět hry The Medium je temný zrcadlový odraz naší vlastní reality – pochmurné a znepokojivé místo, kde se zjevují naše nepotrestané skutky, špatné touhy a odporná tajemství a mohou nabrat svou vlastní podobu. Tento svět byl vymyšlen a navržen podle obrazů polského dystopického surrealisty Zdzislawa Beksinského, který si získal mezinárodní uznání za svůj charakteristický a výrazně zlověstný styl.


Autory hudby jsou Tamaoka a Reikowski

Ponořte se do znepokojivé i skličující atmosféry hry, díky originálnímu "duálnímu" soundtracku, který společně vytvořili Akira Yamaoka a Arkadiusz Reikowski. Yamaoka-san je legendární japonský skladatel, kterého nejvíce proslavila práce na sérii Silent Hill; Reikowski byl nominován na Hollywood Music in Media Awards a pracoval na úspěšných hororových hrách jako Blair Witch, Layers of Fear a Observer. Nyní spojili tvůrčí síly, aby vytvořili hudbu a skladby pro hru The Medium.


Two Worlds Special Edition obsahuje:

  • Hru Medium: Two Worlds v krabicovém vydání
  • Jedinečný steelbook
  • Soundtrack na CD
  • 32 stranový artbook v pevné vazbě
  • To vše ve speciálním balení
    medium_special_edition


 

Recenze na The Medium: Two Worlds (Special Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.