The Lord of the Rings: Gollum Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Lord of the Rings: Gollum - PS4The Lord of the Rings: Gollum - PS5The Lord of the Rings: Gollum - Xbox Series X|SThe Lord of the Rings: Gollum - NSW
Cena s DPH
789 Kč
Cena bez DPH: 652 Kč
 
Kód produktu: 448636
NACONEN dabing

The Lord of the Rings: Gollum [PC DVD]

The Lord of the Rings: Gollum je oficiální adaptace inspirovaná literárními díly J.R.R. Tolkiena.
Už nemá co ztratit... Jak daleko bude ochoten zajít, aby získal svého miláčka?
The Lord of the Rings: Gollum se odehrává souběžně s událostmi ze Společenství prstenu. Jedná se o akční dobrodružnou hru a epický interaktivní zážitek. Zahrajete si za záhadného Gluma, který se vydává na nebezpečnou cestu a budete svědky toho, jak vyhlédl na nejmocnější postavy Středozemě.

O hře

Dosud nevyprávěný příběh
  • Přežil nebezpečí o kterých by se většina neodvážila mluvit, a to poháněný jedinou touhou - znovu držet v rukou to, co mu bylo ukradeno. I přesto, že je jeho zoufalé hledání součástí příběhu vyprávěného J.R.R. Tolkienem, jeho cestou se nikdo zatím podrobně nezabýval. Sledujte poprvé dosud nevyprávěný příběh Gluma, který je neuvěřitelně věrný knihám. Od útěku z Mordoru, kde unikl Ústám Sauronovým a démonickému pavoukovi Odule, až po žaláře elfího krále Thranduila, Legolasova otce, přežil Glum na své neobyčejné cestě mnohá dobrodružství a setkání.
Akce a lstivost
  • Glum byl po stovky let poškozován Prstenem a vyvinul si díky tomu neobyčejnou odolnost a bystrý důvtip. Tyto jeho jedinečné schopnosti můžete využít k prozkoumání legendárních míst a závratných výšek. Najděte si cestu kolem orků, až budete šplhat na Temnou věž Barad-dur a proklouňte elfem v tajemném Temném hvozdu.

    Glum sice není žádný bojovník, ale když se naskytne příležitost, dokáže neopatrného nepřítele uškrtit... nebo najít kreativnější, méně riskantní způsob, jak se vyvléknout ze šlamastiky.
Jedna postava, dvě osobnosti
  • Glum je jednou z nejzajímavějších postav světa Pána prstenů. Za těchto 500 let zažil události, které by zlomily i ty nejodolnější bytosti. Glum se neláme, ale ohne se a přizpůsobí.

    Trýzněný svou rozdvojenou osobností dokáže být špatný a podlý jako Glum, ale zároveň přátelský a obezřetný jako Smeagol. Je jen na vás, abyste rozhodli, která z jeho osobností převáží v náročných morálních volbách, od kterých se bude odvíjet budoucnost vašich nejistých spojenectví.

Trailer

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL titulky

Recenze na The Lord of the Rings: Gollum

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.