The Lord of the Rings: Conquest Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Lord of the Rings: Conquest - PC DVDThe Lord of the Rings: Conquest - XBOX 360
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 39343
Electronic

The Lord of the Rings: Conquest [PS3]

Středozem zmítá válka, kterou si ve stylu Battlefrontu prožijete v kůži všech hrdinů a bájných nestvůr z filmu i knihy. A kdo ví, možná ulovíte i hobbita.

The Lord of the Rings: Conquest vychází z osvědčeného konceptu multiplayerové střílečky Star Wars: Battlefront. Akorát s tím rozdílem, že se ocitnete uprostřed nefalšovaného tolkienovského bojiště s vysokou mírou volnosti a svobody co do způsobu, kterým se pustíte do vašich protivníků.

V sólo kampani to bude proti botům, v síťové hře proti skutečným hráčům. Přičemž jednotlivé bitvy nejdříve znovu vyhrajete čistě obsazováním kontrolních stanovisek a získáním bodové převahy nad protivníkem, tedy tak, jak tomu bylo právě v Battlefront-e.

Na začátku každé hry si vyberete postavu ze čtyř dostupných tříd: bojovníka, lučišníka, průzkumníka nebo kouzelníka. Volba nebude závazná, protože kdykoliv v průběhu boje luk snadno vyměníte za meč. Bojovník vynikne v šermířských soubojích a střetech na blízko obecně, zatímco lučišník si od svých cílů samozřejmě udrží odstup.

Samotná filmová inspirace by zřejmě nestačila a protože autoři mají licenci i na Tolkienovo literární dílo, prožijete i události přímo z něho nebo dokonce ty, o nichž v knize padla jen letmá zmínka. Například čištění skřety kontaminovaných morijských dolů nebo lidské obléhání a definitivní stržení Sauronovy pevnosti Minas Morgul.

Všechny výše popisované události vám přiblíží dvojice kampaní. Jako první přijde ta na straně dobra, de facto popisující události z filmu až k závěrečné bitvě před branami Sauronovy pevnosti. Kdo tuto kampaň úspěšně dokončí, odemkne si jako bonus druhou plnohodnotnou část hry, modelovanou dle úvahy: co by se asi stalo, kdyby vyhrálo zlo. Na jejím samotném začátku chytnete jako jeden z Nazgúlov toho otravného hobbita a všemocný Prsten dopravíte zpět jeho majiteli Sauronovi ...

  • Herní systém alá Battlefront.
  • Různé zaměření žoldáků.
  • Možnost volby armád dobra i zla.
  • Mult

  • Recenze na The Lord of the Rings: Conquest

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.