The Guided Fate Paradox PS3

Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
 
Kód produktu: 218144
NISEN dabing

The Guided Fate Paradox [PS3]

Vytvořený týmž týmem vývojářů jako Disgaea: Hour of Darkness, The Guided Fate Paradox je duchovním nástupcem hry ZHP Unlosing Ranger Vs. Darkdeath Evilman-extrémně vstřícné zlodějské RPG. The Guided Fate Paradox pokračuje ve stejném duchu s čerstvým a unikátním přístupem k žánru zlodějských RPG, s nezapomenutelným obsazeno postav a příběhem, tunami přizpůsobení a zdánlivě nekonečné znovuhrateľnosti.

Hráči se ponoří do role středoškolského studenta Reny Kagurazaka, který se stal bohem v loterii v obchoďáku! Reny musí cestovat přes Zkopírovaný svět, aby dokázal změnit události v originálním světě a plnit lidem přání. Není v tom však nějaký háček?

  • Hluboká možnost přizpůsobení brnění, zbraní a množství dalších věcí. Chcete vojenské maskáče? Nebo raději závodnické kalhoty? Tak ať se líbí!
  • 3D náhodně generované dungeony nabízejí překvapení na každé úrovni! Nemějte strach ze smrti-jste bůh! Levely, které získáváte v dungeonech, Vám pomohou zlepšovat své schopnosti.
  • Na grafické práci se podílel Noize Ito (z anime seriálu The Melancholy of Haruhi Suzumiya ).
  • 3D prvky ve vysokém rozlišení nabízejí krásný vizuální zážitek během přecházení nadpřirozenými dungeonů! Nebojte se, nebudete sami-andělé stojí na Vaší straně!
  • Disgaea-inspirované super-devastující speciální útoky Vám umožní rozdrtit své nepřátele nespočtem různých kreativních způsobů!




  • Recenze na The Guided Fate Paradox

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.