The Great Ace Attorney Chronicles Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 329 Kč
Cena bez DPH: 1 098 Kč
 
 
Kód produktu: 432448
CapcomEN dabing

The Great Ace Attorney Chronicles [NSW]


Ponořte se do dramatického, ale okouzlujícího a vtipného světa shromažďování důkazů, dedukcí a bitev v soudní síni s tímto dvojbalením dobrodružství právníka "nováčka" Ryunosuke.

Oba tituly, které se odehrávají na konci 19. století v Japonsku a Anglii, obsahují 5 epizod záhadných vražd, naplněných veškerým dramatem, smíchem a zvraty, které jste od Ace Attorney očekávali. Přidejte se k Ryunosuke Naruhodovi, předchůdci seriálu Phoenix Wright, který se pokouší odhalit tajemství mezinárodního zločinu a vyřešit strašidelně nepříjemný případ. Čekají na Vás desítky hodin advokátní akce!


Během vyšetřování jednotlivých případů, budete mluvit se svědky, zkoumat důkazy a stopy a pokoušet se odvodit úmysl trestného činu dříve, než budete pokračovat v soudní síni. U soudu budete poslouchat svědectví, vést křížové výslechy svědků a předkládat důkazy. A samozřejmě by to nebyla hra Ace Attorney, kdybyste nemohli zakřičet „NÁMÍTKA!“, když víte, že máte fakta a důkazy potřebné k vyvrácení tvrzení prokuratury a prokázání neviny Vašeho klienta.


Hra obsahuje asistenční funkci pro případ, že při vyšetřování narazíte na slepou uličku, takže i když je to vaše první hra, můžete se do svých amatérských dobrodružství pustit s lehkostí. Podaří se Vám tyto chytré příprady prolomit?

Se zajímavou záhadou, překleňující příběhy dvou her, je to zatím nejpoutavější příběh v této sérii.


The Great Ace Attorney: Adventures

Japonská Říše - po otevření svých bran tlak na kulturní transformaci přinesl na východní ostrovy velké vlny západního vlivu. Revoluce zaplavila zemi a život v hlavním městě byl znepokojivě vzrušující. Bylo to období velkých změn a našli se i tací, které strhl příliv.

The Great Ace Attorney 2: Resolve

Velká výstava v Londýně – ohromná událost, která měla být oslavným posledním hurikánem 19. století. Ale z lesku a slávy posledního úspěchu Velké Británie se začala vynořovat síla krutých zločinů.




Recenze na The Great Ace Attorney Chronicles

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.