The Golf Club (Collector's Edition) PS4

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 404614
MaximumEN dabing

The Golf Club (Collector's Edition) [PS4]

Golf Club je HB Studiová nová generace golfové simulace. Ohromující vizuální prezentace s mimořádným gameplayom se dají očekávat, no co opravdu přinese Golf Club nové generace jsou procedúrovane generované úrovně a hloubka sociální interakce. Course Creator může generovat zcela nové golfové hřiště během sekund, které můžete hned sdílet s kamarády online jakož i ostatními hráči napříč světem. Také jsou zde možnosti úplné změny pro hřiště, turnaje a Tour. Vyzvěte vašich kamarádů na novém nebo již existujícím hřišti v reálném čase nebo se pokuste překonat jejich nejlepší zaznamenané zápasy. Přidejte ke nesčetným prvkem zaznamenávání statistik, překonávání nejlepších skóre rivalů a kamarádů, upozornění, výzev a integrace sociálních médií až pak budete mít golfový klub hodný připojení.

  • Mechanika švihu, která je více o pocitu a lehkosti než o trefit bodu na silové měrce. Ovládání je jednoduché pro začátečníky a zároveň dovoluje nejlepším hráčem na světových žebříčcích hrát co nejlépe díky tomu, že si dají záležet na postavení míčku, počasí a podmínek terénu.
  • Jen s 4 kliknutími z main menu, vám hra vygeneruje vámi dosud nehrané rozložení hřiště. Variace jsou nekonečné! Pokud chcete, můžete si také vytvořit hřiště za pomoci vysoce úrovňových možností. Například počet jamek, distribuce páru, šířka, počet bunkr, velikost trávníku atd.
  • Editor vám dává možnost vytvářet hřiště od základů nebo upravit cokoli co chcete. Můžete upravit terén, posunout stromy, trávník, jamky, zrušit jamky, přidat jamky, bunkry, řeky, jezírka, stromy, listí, budovy, zvířata a ostatní objekty.
  • Až 4 hráči mohou hrát lokálně. Rozoznajte se díky jiným postavám a oblečení, a vyberte si mezi 3 režimy: stroke play, match play a fourball.
  • Hrajte ostatní výtvory hráčů či sdílejte ty vaše se světem. Můžete také hrát proti ostatním v reálném čase nebo s jejich minulými hrami (každé kolo, které hrajete se ukládá Online). Dívejte se jak ostatní hrají zápasy na kterých jste i vy-díky systému sledování míčky můžete vidět ostatní hráče ze světa, na místě, kde hrajete i vy i když už jsou na jiné jamce.



    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


  • Recenze na The Golf Club (Collector's Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.