The First Templar Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The First Templar - PC DVD
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 204594
EN dabing

The First Templar [XBOX 360]



The First Templar sleduje příběh dvou hlavních postav-francouzského templáře a jeho společnice, vznešené paní, která byla prohlášena za kacírku. Převezměte kontrolu nad těmito dvěma nečekanými spojenci, odhalte tajemství, které stojí za templářským řádem, hrajte důležitou roli ve velkém spiknutí a objevte tajemství svatého grálu. Hrdinové čelí silným soupeřem, například Saracénům, králi Francie Filipovi IV a inkvizici.

Hra The First Templar nabízí možnost hry jednoho hráče a koopoeračný mód. Když hrajete sólo, můžete přepínat mezi dvěma postavami, přičemž kontrolu druhého hrdinu zajišťuje AI. V každém okamžiku se může připojit druhý hráč a převzít kontrolu.

  • Rychlá kooperativní hra-můžete pomáhat jeden druhému, protože každý hraje v soubojích svou roli. Drop-in/out kooperativní hra umožňuje umělé inteligenci převzít postavu, kterou opustíte.
  • Hra jednoho hráče-přepněte se na tu správnou postavu, abyste použili nejlepší dovednosti pro danou úlohu.
  • Vývoj postavy podobný RPG-každá postava má své vlastní schopnosti a dovednosti, které můžete rozvíjet po dokončení misí a prozkoumávání herního světa.
  • Bohatý, historický herní svět-vraťte se do 13. století, kdy je evropská kultura na pokraji kolapsu. Přejděte 20 historicky přesnými místy a prozkoumejte je.



  • Recenze na The First Templar

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.