The Elder Scrolls Online (Gold Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Elder Scrolls Online (Gold Edition) - PC DVDThe Elder Scrolls Online (Gold Edition) - PS4
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 355197
BethesdaEN dabing

The Elder Scrolls Online (Gold Edition) [XBOX ONE]


Po 20 letech jde nejprodávanější a nejoceňovanější fantasy RPG série The Elder Scrolls online. Zažijte tuto hru na vlastní pěst, nebo společně se svými přáteli a tisíci členy aliance. Prozkoumejte nebezpečné jeskyně a kobky v Skyrim, nebo vyrábějte a prodávejte zboží ve městě Daggerfall. Vydejte se na dobrodružné výpravy po celé zemi Tamriel a zapojte se do masivních bitev, nebo prožijte celé dny při nejbližším rybářském místě, nebo čtením některé z mnoha knih tradice. Použijte jakoukoliv zbraň, nebo brnění a přizpůsobte své schopnosti, abyste mohli hrát tak, jak chcete. Možnosti jsou Vaše a rozhodnutí, které uděláte, budou formovat Váš osud a svět ve hře The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited .

The Elder Scrolls Online je MMORPG odehrávající se ve starobylé zemi Tamriel, která zahrnuje provincie Morrowind, Daggerfall a Skyrim. Hra se odehrává 1000 let před událostmi z The Elder Scrolls: Skyrim , během věku hrdinů. Vydejte se na epické dobrodružství zachránit svět před zdánlivě nezastavitelným zlom v příběhu, který můžete prožít sami, nebo s přáteli.

Nastal čas svárů a nepokojů. Armády nemrtvých a temných duchů se objevují v každém koutě Tamrielu. Zimy jsou stále chladnější a úrody slabší. Mystici jsou sužováni nočními můrami a předzvěstí zkázy.

Před čtyřmi lety, v 2E 578, tajemný výbuch energie v Imperial City vyvolal mystické otřesy, které se přehnaly přes Nirn. Mágové zemřeli, nebo zešíleli. Daedry, nadpřirozené monstra z roviny Oblivion, se začaly objevovat ve větším počtu, než kdykoliv předtím. Souhvězdí Hada se zvětšilo tak, že dominovalo na noční obloze.

A tak začal velký plán Molaga Bala, daedrického prince nadvlády a zotročování. Jeho víry temné magie oslabují bariéru mezi světy a hrozí, že dojde ke sloučení Nirnu a Oblivioanu do jediného,děsivého místa.

Uprostřed tohoto chaosu soupeří tři aliance o kontrolu nad Imperial City a White-Gold Tower. High Rock, Sentinel a Orsinium jsou sjednoceny pod vládou krále z Wayrestu, Valenwood a Elsweyr navázali spojenectví se Summersetom, a Black Marsh, Morrowind a Skyrim spojily své síly a vytvořili vlastní pakt. Daggerfall Covenant. Aldmeri Dominion. Ebonheart Pakt. Tři armády pozvedli zbraně proti Říši a proti sobě navzájem, aby vyrvali Imperial City a White-Gold Tower spood nadvlády temných sil Oblivionu.


Elder_Scrolls_Online_Gold_Edition

  • Vychutnejte si dobrodružství bez nutnosti platit měsíční poplatky.
  • Tři aliance soupeří o kontrolu nad Říší. Zatímco tyto síly bojují o nadvládu, temnější síly se vydali zničit svět.
  • Bojujte, tvořte, rybaříte, kraďte, obliehajte, nebo Prozkoumávejte. Volba je jen na Vás.
  • Putujte sami, nebo s přáteli, nebo se připojte k armádě stovek hráčů v epických bitvách.
  • Objevte tajemství Tamrielu ve snaze získat zpět svou ztracenou duši a zachránit svět před Oblivion.


    The Elder Scrolls Online Gold Edition obsahuje:

  • Hru The Elder Scrolls Online
  • DLC Imperial City
  • DLC Orsinium
  • DLC Thieves Guild
  • DLC Dark Brotherhood
  • Koně Palomino
  • 500 korun na minutí v herním obchodě pro nové účty



  • Recenze na The Elder Scrolls Online (Gold Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.