The Elder Scrolls Online: Elsweyr Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Elder Scrolls Online: Elsweyr - PC DVDThe Elder Scrolls Online: Elsweyr - PS4
Cena s DPH
359 Kč
Cena bez DPH: 297 Kč
 
Kód produktu: 395220
BethesdaEN dabing

The Elder Scrolls Online: Elsweyr [XBOX ONE]

Draci se vrátili do Tamrielu. Zažijte nové obrodružstvo v prostředí pouště Elsweyr. Můžete komunikovat s mnoha rozmanitými lidmi a cestovat mnoha cestami. V této nové kapitole se budeme moci skutečně ponořit do života. Zažijete tak unikátní dobrodružství.

Noví hráči mohou do světa Morrowind skočit a začít s novou postavou, aniž znali předešlé tituly, nebo vlastnili účet ve hře The Elder Scrolls: Online. Samozřejmě součástí nové online verze je i původní hra hře The Elder Scrolls: Online, což Vám zaručí stovky hratelných hodin ve světě Tamriel.

Veteráni ze světa hře The Elder Scrolls: Onlinesi mohou stávající účty vylepšit a okamžitě pokračovat dobrodružství ve světě Elsweyr, bez ohledu na původní úroveň postavy.

Pokud jste již delší dobu nenavštívili tento svět, připomínáme, že pro hraní nejsou nutné měsíční poplatky za vedení účtu!



  • Nová class postava Necromancer, temná, tajemná nová třída. Černé umění máte na dosah ruky. Manipulujte s dušemi nepřátel. S necromancerem je samotná smrt zbraní.
  • Draci se vrátili do Tamrielu. S novou hrozbou draků budete čelit dosud největší výzvě jaká kdy svět Elder Scroll Online postihla. Abyste této hrozbě zabránili, budete muset spolupracovat s ostatními hráči.
  • Noví hráči mohou začít hrát hned The Elder Scrolls Online: Elsweyr a začít levelovat svou postavu v nové startovací oblasti. Jelikož v The Elder Scrolls Online: Elsweyr je obsažena i původní základní hra, noví hráči tak budou mít přístup i ke stovkám hodin dobrodružství ve městě Tamriel.
  • Veteráni ve světě Elder Scroll online budou moci vzít svého existujícího hrdinu do Elsveyru, aby začaly nové dobrodružství, nebo začít hrát za novu postavu necromancer.





    Hra vyžaduje připojení k síti internet!



  • Recenze na The Elder Scrolls Online: Elsweyr

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.