The Dark Pictures: The Devil in Me Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Dark Pictures: The Devil in Me - PS5The Dark Pictures: The Devil in Me - XBOX ONE
Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 447850
BandaiEN dabing

The Dark Pictures: The Devil in Me [PS4]

The Dark Pictures je série samostatných filmových hororových her s větvícím se příběhem od autorů titulu Until Dawn. Hry jsou snadno přístupné a můžete je v krátkých herních seancech hrát o samotě nebo s přáteli. The Devil in Me je čtvrtou hrou této série a zároveň finále první sezóny.

O hře

      Skupinu dokumentaristů někdo záhadně telefonicky pozve do „Murder Castle“, novodobé repliky domu sériového vraha HH Holmese. Takovou příležitost si nemohou nechat ujít, protože jim může získat tolik potřebný zájem veřejnosti.

      Hotel je ideální kulisou pro novou epizodu, ale není to tak jednoduché, jak se zdá. Štáb zjišťuje, že je někdo pozoruje a dokonce s nimi manipuluje. V sázce je tak najednou mnohem víc než jen sledovanost!

      Dokážete přelstít zabijáka a dostat ven celý štáb? Ve vašem příběhu mohou přežít nebo zemřít všechny hratelné postavy. Přejeme příjemný pobyt.

Vlastnosti:
    • Murder Hotel vás vítá!
      Nic zde není, jak se zdá a vybavení hotelu je k smrti dobré! Prozkoumejte každičký kousek hotelu postaveného pro návštěvníky Světové výstavy. Pomocníka vám budou dělat nové herní prvky, například inventář postavy, hádanky s nástroji a rozšířené možnosti pohybu – běh, skok a šplh.
    • Vaši smrt si naplánoval
      Pokuste se uniknout z mučivých drápů této zvrácené nestvůry, což se za každou cenu chce stát nejnebezpečnějším americkým sériovým vrahem. Přežijete vražedné pasti, které jsou výplodem jeho chorobné mysli?
    • Nehrajte sami!
      Zažijte děsivé zkoušky věrnosti - dokážete riskovat vlastní život pro někoho, na kom vám záleží? Dva kritikou oceňované režimy pro hru více hráčů jsou zpět: sdílejte svůj příběh s kamarádem on-line nebo si odevzdávejte ovladač v off-line režimu pro pět hráčů, protože v množství je síla.

Trailer

Recenze na The Dark Pictures: The Devil in Me

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.