The Dark Pictures: Anthology (Triple Pack) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Dark Pictures: Anthology (Triple Pack) - Xbox Series X|S
Cena s DPH
1 509 Kč
Cena bez DPH: 1 247 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 431553
BandaiEN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5

The Dark Pictures: Anthology (Triple Pack) [PS4]


The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

Man of Medan je prvním dílem hry z antologie The Dark Pictures, hra přináší nadpozemský horor do jižního Pacifiku. Pět přátel se vydává na dovolenou s cílem potápět se a objevit bájný vrak z druhé světové války. Jak se den vyvíjí a zastihne jejich bouře, jejich cesta se rychle mění na něco mnohem hrozivějšího. Kdo přežije a kdo umře? Rozhodnutí je jen na vás. Dokážete je všechny zachránit?



The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Little Hope je druhou hrou ze série The Dark Pictures Anthology. Čtyři studenti a jejich učitel, kteří se ocitnou uvězněni a zcela izolováni v opuštěném městečku Little Hope, musí uniknout před děsivými přízraky, které neúprosně usilují o jejich životy prostřednictvím neproniknutelné mlhy.



The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Na konci irácké války odhalily speciální síly lovící zbraně hromadného ničení něco mnohem smrtelnějšího - zakopaný sumerský chrám obsahující hnízdo dávných a nadpozemských tvorů. Aby přežili noc dolů, musí vytvořit bratrství se svými nepřáteli z vyššího světa. Každá nová hra je ovlivněna skutečnými světovými událostmi, buď fikcí nebo legendou, a nabízí zcela nový příběh, prostředí a obsazení postav. Každá nová hra ve hře The Dark Pictures Anthology přinese nový filmový hororový zážitek hratelný pro jednoho i více hráčů, včetně sdíleného příběhu, hratelného s přítelem online a režimu Movie Night, kde může až 5 hráčů hrát spolu off-line.



The Dark Pictures (Triple Pack) obsahuje:

  • The Dark Pictures Anthology: Man of Medan
  • The Dark Pictures Anthology: Little Hope
  • The Dark Pictures Anthology: House of Ashes
  • Steelbook
  • Plátěná mapa
  • 3 odznaky
  • Přístup k předobjednávkovému bonusu Curator's Cut
    house_of_ashes_triple_pack

 

Recenze na The Dark Pictures: Anthology (Triple Pack)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.