Tesla Smart Sensor Window and Door

Cena s DPH
335 Kč
Cena bez DPH: 277 Kč
 
 
Kód produktu: 448717
Tesla

Tesla Smart Sensor Window and Door [TSL-SEN-DOOR]

Chytrý strážce vašeho domova - to je senzor otevření dveří a oken

Ať už odjíždíme na dovolenou, pracovní cestu nebo jen na běžný nákup, strach z vloupání je v nás všech vždy. Těchto obav nás mohou zbavit inteligentní senzory oken a dveří Tesla Smart Sensor Windows and Door. Díky těmto malým a nenápadným senzorům bude každá cesta z domova mnohem klidnější. Pro zajištění plné funkčnosti produktu doporučujeme propojení s centrální jednotkou Tesla Smart ZigBee hub.

O produktu

    • Mějte přehled odkudkoli
      Senzor Tesla Smart Sensor Window and Door využívá protokolu ZigBee, který vzájemně propojuje chytrá zařízení v domácnosti. Tím pádem vám neunikne nic, co se doma děje. Jakýkoli pohyb oken či dveří senzory zaznamenají a okamžitě vám o něm dají vědět přímo do vašeho chytrého telefonu či tabletu. Instalace aplikace vám zabere jen pár minut a samotná práce s ní není nijak složitá.

    • Google Home ani Amazon Alexa nejsou problém
      Senzor Tesla Smart Sensor Window and Door využívá při své práci protokol ZigBee. Ovládání přístroje probíhá za pomoci aplikace Tesla Smart, kterou si můžete stáhnout do svého telefonu s operačním systémem Android nebo iOS. Zařízení můžete také propojit s inteligentními osobními asistenty Google Assistant a Amazon Alexa. To jen ještě více usnadňuje práci v rámci vaší moudré domácnosti.

    • Jen tak něco ho nenachytá
      Nežádoucí změny, na které vás upozorní, detekují díky oddalování či přibližování dvou částí.

  • Protokol ZigBee
    Produkt patří do skupiny, která používá protokol ZigBee pomocí kterého mezi sebou produkty komunikují. Pro správné fungování těchto produktů je nutné mít součástí chytré domácnosti i centrální jednotku Tesla Smart ZigBee Hub. Ta vytvoří společnou síť pro tyto produkty a umožňuje jim na sebe vzájemně reagovat. Například v případě, že senzor vlhkosti zaznamená zvýšenou hodnotu, lze přes Tesla Smart ZigBee Hub automaticky vědět odvlhčovače vzduchu, který se spustí.

Klíčové vlastnosti

  • Energeticky nenáročný senzor
  • Stálý dohled pomocí mobilní aplikace
  • Možnost využívání hlasových povelů
  • Jednoduché ovládání

 

Technická specifikace
Napájení DC 3 V (CR2032 baterie)
Životnost baterie 2 roky
Stupeň ochrany IP20
Dosah RF v otevřené oblasti > 60 m
Bezdrátové připojení ZigBee 2,4 GHz IEEE 802.15.4
Provozní teplota -10 až 40 °C
Aplikace Tesla Smart pro Google Android a Apple iOS
Rozměry Neuvedeno

Obsah balení:

  • Smart Sensor Window and Door
  • Dokumentace


Recenze na Tesla Smart Sensor Window and Door

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.