Tesla Smart Sensor Motion

Cena s DPH
399 Kč
Cena bez DPH: 330 Kč
 
 
Kód produktu: 448710
Tesla

Tesla Smart Sensor Motion [TSL-SEN-MOTION]

Šikovný senzor zachytí každý pohyb

Pohybový senzor Tesla Smart Sensor Motion s technologií ZigBee je chytrým pomocníkem, který sleduje vše, co se v jeho okolí pohne. Neustále má dokonalý přehled o prostoru, a to vše jen k tomu, aby mohl být kdykoli připraven posloužit, kde je to potřeba. Pro zajištění plné funkčnosti produktu doporučujeme propojení s centrální jednotkou Tesla Smart ZigBee hub.

O produktu

    • Správce chytré domácnosti
      Praktičnost pohybového senzoru Tesla Smart Sensor Motion spočívá v tom, že komunikuje se spoustou prvků inteligentní domácnosti. Nemusí to být tedy jen světlo, kterému dá pokyn, ale klidně i celé skupiny přístrojů, které bude ovládat.

    • Rozumí si s hlasovými asistenty
      Šikovný pohybový senzor Tesla Smart Sensor Motion komunikuje pomocí protokolu ZigBee. Tento protokol dokáže pomocí Tesla Smart ZigBee Hub propojit zařízení chytré domácnosti s aplikací Tesla Smart. Stahovat ji můžete na Android a iOS zařízení. Samotná aplikace, která ovládá prvky chytré domácnosti je pak zcela kompatibilní s inteligentními osobními asistenty Amazon Alexa a Google Assistant.

    • Nastavte si jej podle svého gusta
      e na vás, jak si chytrý senzor nastavíte a co všechno po něm budete chtít. Můžete si však být jisti, že toho zvládne opravdu hodně.

    • Zprovoznění je hračka
      Instalace senzoru není nijak složitá ani náročná. Přístroj lze podle potřeby nastavit pomocí úpravy rotace nebo úhlu snímání daného prostoru. Instalace aplikace do vašeho chytrého telefonu trvá chvilku a práce s ní je jednoduchá.

  • Protokol ZigBee
    Produkt patří do skupiny, která používá protokol ZigBee pomocí kterého mezi sebou produkty komunikují. Pro správné fungování těchto produktů je nutné mít součástí chytré domácnosti i centrální jednotku Tesla Smart ZigBee Hub. Ta vytvoří společnou síť pro tyto produkty a umožňuje jim na sebe vzájemně reagovat. Například v případě, že senzor vlhkosti zaznamená zvýšenou hodnotu, lze přes Tesla Smart ZigBee Hub automaticky vědět odvlhčovače vzduchu, který se spustí.

Klíčové vlastnosti

  • Protokol ZigBee
  • Jednoduché ovládání
  • Možnost využívání hlasových povelů
  • Dosah systému je až 50 m

 

Technická specifikace
Napájení DC 3 V (baterie CR2450)
Vzdálenost detekce 5–7 m
Detekční úhel 150–170°
Bezdrátové připojení ZigBee 2,4 GHz IEEE 802.15.4
Provozní teplota -10 až 45 °C
Aplikace Tesla Smart pro Google Android a Apple iOS
Rozsah měření vlhkosti 10–90 % RH (bez kondenzace)
Rozměry Neuvedeno

Obsah balení:

  • Tesla Smart Sensor Motion
  • Dokumentace

Produktové video

Obsah balení


Recenze na Tesla Smart Sensor Motion

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.