Tesla Smart Sensor Button

Cena s DPH
439 Kč
Cena bez DPH: 363 Kč
 
 
Kód produktu: 448699
Tesla
 
Chceš ušetřit 80 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako rozbalený za 359 Kč

Tesla Smart Sensor Button [TSL-SEN-BUTTON]

Inteligentní tlačítko snů

Toto je tlačítko Tesla Smart Sensor Button, které vám změní život. Něco, co dokáže vyřešit téměř každý váš problém. Jedno tlačítko, jeden klik a žádné starosti.

O produktu

    • Udělá za Vás cokoli
      Chytré domácí tlačítko je jako byste z ničeho nic měli na každou ze svých starostí a domácích úkonů jednoho šikovného pomocníka, který dokáže vše udělat za Vás. Od zhasínání světel, přes zavírání garážových vrat, až po zapnutí klimatizace ještě předtím, než vůbec dorazíte domů.

    • Nastavte si ho, jak jen chcete
      Můžete si ho dát kamkoli. Opravdu je jen na Vás, kde se bude nejvíc hodit. Stejně tak si sami zvolíte, jak jej budete používat. Možností a kombinací je nespočet. Zařízení stačí na plné fungování jen jedna baterie, která díky energetické úspoře vydrží až jeden rok. Ve chvíli, kdy je baterii třeba vyměnit dostanete upozornění do aplikace v chytrém telefonu nebo tabletu.

    • Ovládání je hračka
      Tlačítko dokáže velmi snadno ovládat své inteligentní kolegy v rámci inteligentní domácnosti. A to díky protokolu ZigBee. Tato technologie propojuje všechna chytrá zařízení a umožňuje komunikaci mezi nimi. Vše lze navíc ovládat i inteligentními, osobními asistenty Amazon Alexa a Google Home.

    • Mějte přehled odkudkoli
      Nastavení a správa tlačítka je zprostředkována přes aplikaci ve Vašem telefonu či tabletu. Správa aplikace je velmi jednoduchá a velmi snadno se s ní spřátelíte. Aplikaci lze instalovat na zařízení s operačními systémy Android nebo iOS. Díky bezdrátovému fungování tlačítka je možné jej ovládat, ať už jste kdekoli.

  • Protokol ZigBee
    Produkt patří do skupiny, která používá protokol ZigBee pomocí kterého mezi sebou produkty komunikují. Pro správné fungování těchto produktů je nutné mít součástí chytré domácnosti i centrální jednotku Tesla Smart ZigBee Hub. Ta vytvoří společnou síť pro tyto produkty a umožňuje jim na sebe vzájemně reagovat. Například v případě, že senzor vlhkosti zaznamená zvýšenou hodnotu, lze přes Tesla Smart ZigBee Hub automaticky vědět odvlhčovače vzduchu, který se spustí.

Klíčové vlastnosti

  • Energeticky nenáročný senzor
  • Dlouhá výdrž baterie
  • Možnost využívání hlasových povelů
  • Dosah systému je až 50 m

 

Technická specifikace
Napájení DC 3 V (CR2032 baterie)
Sledování stavu baterie Ano
Vysílací frekvence 2,4 GHz
Bezdrátové připojení ZigBee 2,4 GHz IEEE 802.15.4
Provozní teplota -10 až 55 °C
Aplikace Tesla Smart pro Google Android a Apple iOS
Rozměry Průměr - 50 x 16 mm

Obsah balení:

  • Smart Sensor Button
  • Dokumentace


Recenze na Tesla Smart Sensor Button

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.