Tesla Smart RJ45 ZigBee Hub

Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
 
Kód produktu: 448791
Tesla

Tesla Smart RJ45 ZigBee Hub [TSL-GW-GT03ZG]

Stylová a kompaktní chytrá krabička Tesla Smart RJ45 ZigBee Hub se stane důležitým propojovacím prvkem chytrých produktů v celé vaší domácnosti. Díky bezdrátovému protokolu ZigBee vytvoří centrální jednotka virtuální síť umožňující správnou funkčnost mnoha prvků vaší inteligentní Tesla domácnosti.

O produktu

  • Spolehlivé sítě ZigBee
    Některé inteligentní Tesla produkty nejsou vybaveny modulem pro připojení k bezdrátové síti Wi–Fi, ale protokolem ZigBee na bázi Bluetooth. Síť protokolu ZigBee je tedy třeba nejprve vytvořit a zajistit tím tak správné fungování například chytrých vypínačů, senzorů nebo termostatických hlavic.
  • Velký dosah a pokrytí
    Díky velkému dosahu zařízení až 120 metrů zvládnete jednoduše sítí ZigBee pokrýt i velkou domácnost.
  • Spolehlivé a snadné zapojení
    Tesla Smart ZigBee Hub vás nebude trápit spoustou portů ani složitým nastavováním. K připojení je zapotřebí pouze přibalený USB-C napájecí kabel a síťový UTP kabel. Po úvodním zapojení stačí pouze otevřít aplikaci Tesla Smart pro iOS a Android, přidat do aplikace produkt Gateways – Tesla Smart RJ45 ZigBee Hub a provést nastavení.
  • Automatizace domácnosti i finanční úspory
    Díky chytrým produktům Tesla Smart si možná budete na začátku jejich používání muset zvyknout na to, že vám ubývají starosti. Činnost světel, senzorů nebo šikovných zásuvek si totiž nastavíte na míru svému dennímu programu. Velmi příjemným bonusem chytré domácnosti je monitoring spotřeby energie. Inteligentní aplikace Tesla Smart vám totiž pomůže odhalit díky přehledným statistikám neefektivní články domácnosti a vy tak můžete její provoz nejen automatizovat, ale zároveň optimalizovat.
  • Jednou aplikací ovládáte všechny produkty
    Není nic jednoduššího než ovládat celou domácnost ze svého telefonu. A právě inteligentní aplikace Tesla Smart vám to umožní. Aplikace Tesla Smart vás neustále informuje o všem důležitém, takže máte přehled o tom, co se doma děje. Ovládat chytré přístroje pak můžete odkudkoli díky komunikaci přes internet. Je tak jedno, kde se právě nacházíte, vaše domácnost vás bude poslouchat odkudkoli.

 

Technická specifikace
Provozní prostředí Uvnitř
Napájení USB-C
Provozní teplota -10 až 55 °C
Provozní vlhkost 10 - 90% relativní vlhkost
Dosah bezdrátového signálu 120 m (otevřený prostor)
Aplikace Tesla Smart pro Google Android a Apple iOS
Rozměry 90 x 84,5 x 19,5 mm

Obsah prodejního balení

  • Centrální jednotka Smart RJ45 ZigBee Hub
  • USB-C kabel a síťový kabel
  • Dokumentace


Recenze na Tesla Smart RJ45 ZigBee Hub

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.