Tesla Smart Bulb RGB 4,4W E14

Cena s DPH
299 Kč
Cena bez DPH: 247 Kč
 
 
Kód produktu: 448794
Tesla

Tesla Smart Bulb RGB 4,4W E14 [TSL-LIG-E14]

Smart žárovka RGB E14 rozzáří každou inteligentní domácnost. Na výběr máte přizpůsobení z široké škály barev RGB. Můžete si tak být jisti, že tyto žárovky zajistí tu správnou atmosféru pro každou příležitost. Je tak na vás, jestli zvolíte jasnost denního světla, nebo si raději vyberete relaxační tlumené odstíny.

O produktu

  • RGB rozpětí barev
    Smart žárovka nabízí celou škálu teploty barev. Její rozpětí je od 2 700 K – 6 500 K RGB. Žárovka s typem závitu E14 má také možnost stmívání a umožňuje nastavení teploty bílé barvy. Díky tomu si vždy najdete takové světlo, které je právě zapotřebí.
  • Energeticky úsporná žárovka
    Chytrá žárovka má elektrický příkon 4,5 W a svítivost 350 lumenů. Tyto parametry napovídají, že se jedná o energeticky úspornou žárovku. Je tedy vhodnější pro místa, která nepotřebujete mít přímo ozářená tím nejjasnějším světlem.
  • Aplikace Tesla Smart
    Žárovku a její světlo můžete ovládat s chytrou aplikací za pomoci Wi-Fi. Aplikaci Tesla Smart si jednoduše stáhnete do vašeho Android nebo iOS zařízení. Práce s chytrou aplikací je velmi přehledná a jednoduchá.
  • Jednoduchost a pohodlí
    K ovládání světel teď už nebudete muset ani vstát z gauče. A pokud zapomenete při odchodu zhasnout světla v domě, v aplikaci to napravíte odkudkoli. Chytré žárovky TechToy Smart Bulb RGB 4,5W E14 jsou také energeticky úsporné, takže se nemusíte bát účtu za elektřinu.
  • Smart ovládání
    To, že se jedná o inteligentní žárovku neznamená, že byste se měli bát složitého nastavení a ovládání. Spojení žárovky s ostatními přístroji umožňuje Wi-Fi a Bluetooth. Žárovku velmi snadno propojíte s aplikací ve Vašem telefonu či tabletu. Aplikace ve smartphonu vám umožní ovládat světla odkudkoli, pokud máte přístup k Wi-Fi nebo mobilním datům. Propojit ji lze is ostatními produkty v chytré domácnosti. Například po propojení se senzory se světla mohou automaticky vypnout při vašem odchodu, a naopak zapnout při příchodu.

 

Technická specifikace
Teplota světla 2 700–6 500 K
Světelný tok 350 lm
Pětice E14
Příkon 0,5 W (v pohotovostním režimu), 4,5 W
Napájení 200–240 V AC 50/60Hz
Provozní teplota -10 až 40 °C
Bezdrátové připojení Wi-Fi 2,4GHz IEEE 802.11b/g/n, Bluetooth 2,4GHz IEEE 802.15.1
Aplikace Tesla Smart pro Google Android a Apple iOS
Rozměry 37 x 106 mm

Obsah prodejního balení

  • Žárovka Smart RGB E14
  • Dokumentace


Recenze na Tesla Smart Bulb RGB 4,4W E14

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.