Tekken 7 (Legendary Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Tekken 7 (Legendary Edition) - PS4
Cena s DPH
879 Kč
Cena bez DPH: 726 Kč
 
 
Kód produktu: 437215
BandaiEN dabing

Tekken 7 (Legendary Edition) [XBOX ONE]


Prožijte epické zakončení příběhu klanu Mishima a odhalte důvody jejich neutuchajícího boje. Unreal Engine 4 propůjčuje novému Tekkenu sílu, která přináší strhující příběhové bitvy ve filmovém zpracování a nelítostné duely, které nabízejí inovativní bojové mechaniky. Tato ultimátní verze nabídne všechna rozšíření a celou škálu postav! Pokud nemáte pořád hru ve sbírce, tak tohle je ta správná příležitost si ji pořídit!


PLYNULÝ PŘÍBĚHOVÝ ZÁŽITEK
Příběhové filmičky se nyní plynule prolínají se souboji a postupně tak inovativní cestou odhalují napínavou dějovou linku rodiny Mishima, která se táhne sérií již 20 let.

 

CEZ 30 BOJOVNÍKŮ
V Tekkenu 7 najdete přes 30 postav, včetně zcela nových bojovníků. Každý s největším počtem chvatů, jaký kdy v bojové hře byl. Můžete si tak kompletně přizpůsobit svůj styl boje a najít si své nejúčinnější smrtící chvaty.

 

NOVÉ HERNÍ MECHANIKY A POHYBY
Klasické zápasy 1 na 1 se vracejí s novými pohyby a bojovými mechanikami "Rage Arts", "Power Crushes" a "Rage Drives", které hru dělají přístupnější pro hráče všech zkušeností. Můžete si vybrat zda pokoření soupeře bude vyžadovat pečlivý trénink a přesné pohyby nebo to bude čirá zábava.
 

LEGENDARY EDITION OBSAHUJE

 

  • základní hru Tekken 7
  • 8 dodatečných přídavků s novými bojovníky



Recenze na Tekken 7 (Legendary Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.