TechToy Smart Bulb RGB 6W E14 ZigBee

Cena s DPH
229 Kč
Cena bez DPH: 189 Kč
 
 
Kód produktu: 450411
TechToy

TechToy Smart Bulb RGB 6W E14 ZigBee [TSL-LIG-E14ZB]

Nastavte si tu správnou atmosféru! Inteligentní osvětlení je již delší dobu nedílnou součástí mnoha domácností. Ať už se uživatelům chytrých technologií jedná o pohodlí, úsporu nebo prostě jen navození atmosféry, chytré žárovky uspokojí všechny požadavky. V rámci ekosystému chytré domácnosti Tesla si můžete vybrat chytrou žárovku TechToy Smart Bulb ve třech různých variantách. K dispozici jsou RGB žárovky se závity E14, E27 a bodová světla s typem zapojení GU10.

O produktu

    • Teplota barvy žárovky podle vlastního vkusu
      Inteligentní žárovky TechToy Smart Bulb nabízí rozpětí barevných teplot od 2 200 K – 6 500 K RGB+CCT. To vám umožní nejen vybrat si téměř jakoukoli barvu z barevného spektra, ale v případě bílého světla také jeho teplotu. Samozřejmostí u všech žárovek je také možnost stmívání světla, a to buď pomocí chytrých vypínačů Tesla nebo aplikace Tesla Smart.

    • Protokol ZigBee
      Pro připojení do chytré domácnosti využívají žárovky TechToy Smart Bulb pokročilý bezdrátový protokol ZigBee. Pro fungování chytrých žárovek je třeba zároveň vlastnit centrální jednotku Tesla Smart ZigBee Hub. Ta propojuje všechny inteligentní prvky, které nemají zabudovaný vlastní Wi-Fi modul a pracují s protokolem ZigBee. To ale zároveň přináší řadu výhod. Nejvýznamnější z nich je nízká energetická náročnost těchto produktů. Tok dat mezi ZigBee centrální jednotkou a vaší chytrou aplikací Tesla Smart je nízký, takže pásmo 2,4 Ghz na své bezdrátové síti téměř nezatížíte. Smíšená topologie sítě (mesh topologie) pak zajistí správnou funkčnost ekosystému iv případě, že některý z prvků inteligentní domácnosti přestane náhle fungovat. V neposlední řadě je výhodou kompatibilita napříč výrobci.

    • Automatizace světel pomocí aplikace Tesla Smart
      Světla už dávno nemusíte zapínat nebo vypínat klasickým vypínačem. Pokud nebudete chtít, nepotřebujete vypínač vůbec. Celé osvětlení můžete pohodlně ovládat přes aplikaci Tesla Smart, která je kompletně v českém jazyce. Zde můžete také nastavit inteligentní scénáře. Světla se sepnou ve chvíli, kdy váš chytrý senzor dveří zaznamená vstup do domácnosti a vypnou se v okamžiku jejího opuštění. Dále můžete nastavit například teplotu bílého světla žárovek pro večerní hodiny, kdy si chcete vychutnat sledování televize, při kterém by vás pronikavé světlo mohlo rušit. Možných scénářů je ale celá řada a je jen na vás, jak inteligentní osvětlení nastavíte.

  • Úspora energie
    Důležitou charakteristikou chytrých žárovek TechToy je bezpochyby jejich nízká energetická náročnost. Jedná se tedy o úsporné žárovky, které jsou vhodné zejména do místností a prostor, které nepotřebují být ozářeny tím nejjasnějším světlem. Na výběr jsou žárovky se svítivostí 345 až 806 lumenů.

 

Technická specifikace
Příkon 4,5W - 200~240v AC 50/60Hz
Provozní teplota -10 - 40°C
Komunikace ZigBee
Výkon v pohotovostním režimu <0,5 W
Svítivost 470 lm
Základna E14
Aplikace Tesla Smart pro Google Android a Apple iOS
Jazyk aplikace EN, DE, CS, CS, PL, HU, SL
Rozměry 37 x 106 mm

Obsah prodejního balení

  • Žárovka TechToySmart RGB
  • Dokumentace


Recenze na TechToy Smart Bulb RGB 6W E14 ZigBee

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.