Tears to Tiara 2: Heir of the Overlord PS3

Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 296402
AtlusEN dabing

Tears to Tiara 2: Heir of the Overlord [PS3]

Hra Tears to Tiara 2 sleduje osudy Hamilcara Barcu, mladého muže, který žije životem zasvěceným Božské říši. Ale když Říše upálí nevinná dívka, odhalí Hamilcar strašné tajemství, svou bezuzdnou zlost a démonickou sílu Berserker. Se svou znovunalezenou silou a na naléhání bohyně si Hamilcar umíní osvobodit svůj lid zpod tyranie zkorumpované Říše. Na své cestě za osvobozením sebe a svého porobených národa ho čeká boj po boku mocných spojenců, bestií a dokonce i samotných bohů. Nejdříve však musí zkrotit démona v sobě, jinak by mohl zničit celý svět.



  • Více než 15 hlavních postav, které se Vám představí v příběhu odehrávajícím se ve stylu vizuálního románu. Od plachého chlapce, který v sobě skrývá intenzivní nenávist po syrovou bohyni války, která nikdy neviděla zem pod sebou se postavy setkávají, navazují vztahy a spojenectví a jsou tištěné na hranice svých možností ve snaze osvobodit se zpod nadvlády Božské říše.
  • Strategická tahová hratelnost je výzvou i pro boji kalných generálů. Využijte pomoc své spojence a dokonce i obřích bytosti pro zvrat v bitvě.
  • Mechanika spojených útoků, propojených úderů a vylepšené magie přidává další hloubku strategii hry a přináší ještě více možností.
  • Více než 80 hodin dobrodružství a bojů čeká jen na Vás, to vše s originálními japonskými dialogy a anglickým textem.

  • Recenze na Tears to Tiara 2: Heir of the Overlord

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.