Tales of Graces F PS3

Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 205805
BandaiEN dabing

Tales of Graces F [PS3]

Ve světě s názvem Ephinea vzkvétá civilizace díky látce"Eleth, která se nachází v materiálu s názvem" Crius."V tomto světě, bojují o dominanci tři království, Windor, Ztráta a Fendt. Ve vzdálené windorskom města Lhant si nejstarší syn barona Aston, temperamentní a naivní chlapec jménem Asbel Lhant, užívá bezstarostné dny svého mládí se svými přáteli z dětství a neoddělitelnými kamarády. Avšak stane se něco, díky čemuž se Asbel odhodlá stát silnějším a tak se rozhodne stát se rytířem v hlavním městě království.

Uplynulo sedm let. Asbel má 18 let a usiluje se stát plnohodnotným rytířem. Je však nucen vzdát se svých snů, když jeho otec, Aston, umírá. Nemůže uniknout povinnosti uspět jako nový baron Lhant.



  • Style Shift Linear Motion Battle System je poslední verzí nejdynamičtějšího bojového systému v žánru RPG. Zažijte dynamické real-time souboje se speciálními útoky a dvěma různými bojovými styly pro každou postavu. Souboje se rozvíjejí díky mnohým způsobem útoku a výrazně zvýšenému množství taktických možností.
  • Hluboký a bohatý děj. Abyste zachránili svět, musíte odhalit jeho tajemství, zatímco tři království bojují o nadvládu.
  • Vydejte se hluboko do příběhu a světa hry Tales of Graces F s více než 40 hodin herní doby. Po hlavním příběhu si zahrajte epilog Lineage & Lagacies, kde Vás čeká dalších více než 10 hodin příběhu! Prozkoumejte nové dungeony, bojujte proti novým divokým příšerami a panujte nově vytvořeným kouzly, útoky a technikami!
  • Obrovský herní obsah obsahuje mini-questy, různé dílčí příběhy z celého světa a mnoho dalších funkcí.
  • HD grafika a stylový cell shading vyzdvihují detailnost stylu anime. Krásné a prostorné prostředí Vám dávají svobodu prozkoumat skutečně otevřený svět.
  • Anime styl designu postav pochází od Mutsumiho jiném, který vytvořil bezpočet populárních postav v mnoha předchozích příbězích série Tales . Hudba je složena slavným skladatelem Motoiom Sakuraba.
  • Požádejte až 3 kamarády aby bojovali po Vašem boku! Připojit se k bitvě mohou kdykoliv jednoduše zapojením ovladače!

  • Recenze na Tales of Graces F

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.