Tails of Iron (Crimson Knight Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Tails of Iron (Crimson Knight Edition) - PS4Tails of Iron (Crimson Knight Edition) - XBOX ONETails of Iron (Crimson Knight Edition) - NSW
Cena s DPH
909 Kč
Cena bez DPH: 751 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 434545
CIEN dabing

Tails of Iron (Crimson Knight Edition) [PS5]


Tails of Iron je ručně kreslené epické dobrodružné RPG s krutě brutálními souboji, které se odehrává v ponuré krajině sužované válkou. V roli dědice potkana trůnu Redgiho se musíš pustit do obnovy svého zničeného království a vyhnat z něj nemilosrdný klan žabáků vedený jeho zběsilým vůdcem Greenwartem.


Během průzkumu klamně okouzlujícího světa se setkáš se spoustou jedinečných společníků, kteří jsou připraveni ti při dobrodružství pomoci. A pomoc rozhodně budeš potřebovat, ať už jde o nové recepty na jídlo, plány na výrobu smrtících zbraní a brnění, nebo dokonce o krtky opancéřovaný pojízdný stroj!


Překonej svůj strach. Zachraň své bratry. Obnov své království. Tvůj příběh právě začíná...


Osvojte si brutální souboje

Království je plné nebezpečí - od žabáckých zombíků po obrovské larvy - a všeho mezi tím. Pokud máš každé nebezpečné utkání překonat, musíš studovat útoky protivníka a podle toho reagovat! Naštěstí máš k dispozici celou řadu smrtících schopností, včetně protiútoků a smrtících poprav, nemluvě o bezkontaktních útocích pomocí šikovného luku s šípy.


Prozkoumej Potkání království

Za doprovodu chraplavého vyprávění legendárního Douga Cockla (oslavovaného ve světě RPG) se ve středověké fantasy vydáš na velkolepé dobrodružství napříč potkaním královstvím. Plň vedlejší úkoly a pusti se do nájemních lovů, během kterých si přijdeš na další zlaťáky, nebo spoj síly s bystrým společníkem a zvrát podmínky boje na svou stranu.


Přizpůsob si útok ke svému obrazu

Redgiho bojový styl můžeš měnit podle toho, jak si to která situace žádá. Těžká zbroj poskytuje lepší ochranu, avšak vyplatí se nevyhnutelná ztráta rychlosti při uhýbání se před přicházejícími útoky? A pak je zde samozřejmě otázka zbraně: sekery jsou úderné, zatímco oštěpy rychlé a pohotové. Třeba dáš ale přednost všestrannému využití svého věrného meče?


Klíčové prvky

  • Užij si brutální souboje inspirované žánrem "souls-like", ve kterých není nouze o úhybné manévry, protiútoky ani smrtící popravy.
  • Vydej se na průzkum rozsáhlého a spletitého království, které se skládá ze šesti různých biomů, z nichž každý má své vlastní skryté stezky a tajemství.
  • Nech se okouzlit podmanivým příběhem za doprovodu hlubokého, chraplavého hlasu legendárního Douga Cockla.
  • Přizpůsob si svůj útočný styl pomocí široké škály různorodých zbraní a zbrojí.
  • Sestav si družinu odvážných společníků, kteří ti ve vybraných misích budou pomáhat.
  • Plň vedlejší úkoly a vydělej pár dalších zlaťáků.
  • Hledej speciální konstrukční plány, které ti umožní výrobu nových, silných zbraní.
  • Sbírej vzácné suroviny a var lahodné životabudiče.
  • Připrav se na divoké souboje s bossy, přerostlými generály klanu žabáků.
  • Propadni nádhernému a s citem vytvořenému ručně kreslenému 2D stylu.

Bonusy Crimson Knight Edition:


  • 3 skiny na zbraně
  • 3 skiny na zbroje a helmy
  • 3 skiny na štíty

Recenze na Tails of Iron (Crimson Knight Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.