Tactics Ogre: Reborn Typ konzole:

+ Dárek:Two Point Campus (Enrolment Edition) hra zadarmo v ceně 519,- Kč
DOSTUPNÉ TAKÉ NA Tactics Ogre: Reborn - PS5Tactics Ogre: Reborn - NSW
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
Kód produktu: 452570
SquareEN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5

Tactics Ogre: Reborn [PS4]

 

O hře

Tactics Ogre, korunovační klenot žánru taktických RPG, je znovuzrozen!

Na základě vydání z roku 2011 obsahuje Tactics Ogre: Reborn vylepšenou grafiku a zvuk, jakož i aktualizovaný herní design, díky čemuž ožívá nový Tactics Ogre, který zůstává věrný svým kořenům.

Veteráni Tactics Ogre zažijí hru, která překoná jejich nejkrásnější vzpomínky, zatímco hráči noví ve hře Tactics Ogre objeví hru, která se nepodobá žádné, kterou kdy hráli. Znovuzrozená a hlubší než kdykoli předtím, hra umožňuje hráčům ponořit se do světa a intrik Tactics Ogre jako nikdy předtím!

Klíčové vlastnosti

  • Více zakončení příběhu
    Vaše volby ovlivňují, jak se bude příběh vyvíjet a dokonce i jak skončí, s herním systémem, který umožňuje více cest přes hru a více zakončení. Příběh se odehrává očima mladého muže jménem Denam. Rozhodnutí, která učiní, změní osud lidí kolem něj a posunou průběh Valeriiných dějin.

  • Taktický bojový systém
    Bojujte v taktických bitvách na trojrozměrných bojištích. Úplně propracovaná AI umožňuje nepřátelům přizpůsobit svou taktiku situaci a poskytuje bojový systém, který vás vždy přinutí přemýšlet a nikdy nezestárne.

  • Hledání správné cesty
    Celotřídní systém řízení úrovní používaný v Tactics Ogre (2010) se změnil na systém na úrovni jednotky po jednotce. Najděte tu správnou cestu přes nekonečné kombinace tříd, vybavení, dovedností a magie.

  • Komplexní herní vylepšení
    Vychutnejte si četná vylepšení hratelnosti, jako například možnost upravit rychlost boje, automatické ukládání a úplné přepracování ovládacích prvků a uživatelského rozhraní, abyste se do hry dostali snáze než kdykoli předtím. Jedinečné detaily postav a pozadí z původní hry Tactics Ogre (1995) byly znovu vytvořeny ve vysokém rozlišení, zatímco detailní pixelové umění, které dává hře její jedinečný vzhled, bylo zachováno a vylepšeno.

  • Nové scény a hudba
    Prostřihové scény jsou plně vyjádřeny v angličtině a japonštině a veškerá hudba byla nahrána s živými vystoupeními! Hlasy vnášejí nový život do složitých postav, které tvoří frakce a měnící se politická spojenectví tohoto epického příběhu.

  • Mnoho herního obsahu
    Vychutnejte si spoustu obsahu do konce hry, jako je například 100-úrovňový Palác mrtvých. Čeká na vás svět nekonečných příběhů a intrik!

Trailer


Recenze na Tactics Ogre: Reborn

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.