Sword of the Necromancer Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Sword of the Necromancer - PS4
Cena s DPH
809 Kč
Cena bez DPH: 669 Kč
 
 
Kód produktu: 436159
JanduSoftEN titulky

Sword of the Necromancer [NSW]


Co byste udělali, abyste přivedli zpět někoho, koho milujete?


Sword of the Necromancer je akční RPG s žaláři s prvky podobnými Rogue, ve které můžete oživit své poražené nepřátele a nechat je bojovat po vašem boku


Proměňte své nepřátele na spojence pomocí zakázaných sil Meče nekromanta a pomozte Tame dostat se do hlubin žaláře, aby získala dostatek energie na probuzení Koko z mrtvých


Shromážděte malou armádu příšer, vybavte se zbraněmi a relikviemi ao úroveň výš se postavte strážcům, kteří stojí mezi vámi a vaším cílem.


Vlastnosti:


  • Proměňte své nepřátele na spojence: pomocí meče Necromancera oživte poražené příšery a přinutíte je bojovat po vašem boku.
  • Shromažďujte zbraně a relikvie: každá zbraň se liší od ostatních díky systému generování procedurálních zbraní, který jim dodává různé efekty a atributy.
  • Bojujte ze všech sil: poražte své nepřátele pomocí různých zbraní a předmětů a ovládněte plynulý bojový systém hlava-nehlava.
  • O úroveň výše: vylepšete svou postavu bojem s nepřáteli a vylepšete své statistiky. Vylepšujte své vyvolané příšery bojem po jejich boku.
  • Smrt není konec: Každý pokus vás dostane blíže k Necromancerovi. Ztratíte všechny své vybavené zbraně a příšery, ale zachováte si polovinu úrovně, které jste při svém běhu dosáhli.
  • Naučte se pravdu: Odhalte minulost Tame a Koko, když procházíte dungeonem.
  • Místní kooperativní hra: Pomocí Flask of Homunculus vytvořte kopii hratelné postavy a zahrajte si s přítelem v místní kooperativní hře.



Recenze na Sword of the Necromancer

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.