Swissten Milanese Loop řemínek pro Apple Watch 38-40, grafitová černá

359 Kč
359 Kč
Cena bez DPH: 297 Kč
 
 
Kód produktu: 434648
SWISSTEN

Swissten Milanese Loop řemínek pro Apple Watch 38-40, grafitová černá [46000201]

Jedinečný a krásný řemínek Swissten Milanese Loop z kovu pro Apple Watch 38-40mm.
V řemínku Swissten Milanese Loop se odráží moderní interpretace designu vyvinutého v Miláně na konci 19. století. Hladká síťovina z nerezové oceli, tkaná na specializovaných italských strojích, se plynule a dokonale přizpůsobí vašemu zápěstí. Tento kovový řemínek s magnetickým zapínáním je jedním z nejpopulárnějších designových kousků řemínků pro Apple Watch. Dokonale doplňuje luxusní a elegantní vzhled Vašich Apple Watch hodinek.
Vysoce kvalitní nerezová ocel, ze které je řemínek vyroben, mu dodává dostatečnou pevnost, odolnost proti poškození či korozi a nadčasový vzhled. S pomocí super silné magnetické spony se přizpůsobí obvodu vašeho zápěstí, jednoduše se kolem něj ovinou a vytvoří pohodlnou, ale pevnou a bezpečnou smyčku. Délku samotného řemínku lze nastavit v rozmezí 13,2-24 cm.
Díky dodatečné vrstvě ošetřené metodou PVD (fyzikální parní depozice) má řemínek vynikající vlastnosti - je tvrdý, odolný vůči vysokým teplotám, korozi a oděru. Tato metoda se zároveň uvádí jako velmi ekologická a povrchová vrstva je díky ní antialergická. Barva řemínku díky této povrchové úpravě dokonale kopíruje povrch, barevné tóny nejsou jen fólií nebo nátěrem, ale jsou součástí kovu. Nehrozí tak, že se barva z povrchu řemínku začne odloupávat.

Proč koupit SWISSTEN Milanese Loop

  • Luxusní provedení
  • Elegantní a nadčasový design
  • Kvalitní materiál
  • Pohodlné a bezpečné magnetické zapínání
  • Nerezová ocel
  • Nastavitelná délka
  • Silný a odolný
  • Vhodný pro každodenní nošení nebo pro speciální příležitosti
  • Originální Apple conect technologie pro snadné nasazení řemínku na hodinky

Technická specifikace

Kompatibilita Apple Watch s výškou pouzdra 42 a 44 mm - Apple Watch SE, Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5 a Apple Watch Series 6
Délka řemínku nastavitelná, 132 - 240 mm
Materiál Nerezová ocel
Povrchová úprava PVD
Barva grafitově černá
Výrobce Swissten



Recenze na Swissten Milanese Loop řemínek pro Apple Watch 38-40, grafitová černá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.