Světlo na kolo Sigma Aura 80 USB + Nugget 2

Cena s DPH
1 319 Kč
Cena bez DPH: 1 090 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 419874
Sigma

Světlo na kolo Sigma Aura 80 USB + Nugget 2 [17850]

Výkonné světlo splňující vysoké nároky. 90 m dosvit top světla Aura 80 USB s intenzitou svícení 80 luxů uspokojí každého ambiciózního cyklistu. Přesné LED indikátory na horní straně světla indikují zbývající kapacitu baterie a také informují, který ze čtyř světelných režimů je právě používán. Boční prolisy jsou nejen designovým prvkem, ale zajišťují i výbornou viditelnost cyklistů pro ostatní účastníky silničního provozu.

 

  • Aura 80 USB s Osram LED pro konstantní světelný výkon má intenzitu osvětlení 80 luxů v 4 zónách - středové, boční, daleké a blízké . To zajistí vynikající viditelnost a větší bezpečnost v silničním provozu.
  • Se čtyřmi režimy může být intenzita osvětlení optimálně přizpůsobena: standardní 80 luxů / střední 60 luxů / nízký 40 luxů / ekonomický 20 luxů.
  • Světlo Aura 80 USB na jedno nabití dokáže svítit až 15 h v ekonomickém režimu. Doba svícení dle zvolených režimů: 4 h standardní / 5 h střední / 6,5 h nízký / 15 h ekonomický.
  • Informace na displeji - indikátor stavu baterie a nabíjení + zobrazení režimu svícení Aura 80 USB s funkcí víceúrovňových indikátorů kapacity baterie a režimu svícení. Čtyři žluté LED diody ukazují aktuální režim osvětlení. Zelené LED diody poskytují přesné informace o aktuální úrovni nabití. Světlo lze nabíjet i během svícení




Aura 80 USB je vybavena LED Osram. V kombinaci s vysoce výkonnou optikou vytváří velmi rovnoměrné rozložení světla ve všech světelných zónách.
  • Světelné pásky s LED diodami na obou stranách světla zajišťují vynikající boční viditelnost jezdce. Je tak dosaženo maximálního zviditelnění v silničním provozu.
  • Aura 80 USB má integrovanou baterii, která se nabíjí prostřednictvím microUSB kabelu. Přiložený kabel microUSB umožňuje úplné nabití světla za 4,5 hodiny.

Zadní světlo NUGGET 2
  • Použitá 0,5W High Power Led dioda poskytuje ultra jasné světlo a je tak dosaženo výborné viditelnosti až na vzdálenost 400 metrů. Čočky Fresnel (prstencové plastické tvarování), které byly navrženy speciálně pro Nugget II., rovnoměrně distribuují světlo a maximalizují viditelnost.
  • Boční viditelnost přesahuje světelný úhel 220°, což zvláště zvyšuje bezpečnost v silničním provozu.
  • Se třemi různými režimy může být intenzita osvětlení optimálně přizpůsobena. Světlo má 2 režimy svícení: intenzivní / standardní.
  • Světlo Nugget II. na jedno nabití dokáže svítit až 5 h. Doba svícení podle zvolených režimů: 2 h intenzivní režim / 5 h standardní.

Technická specifikace

Sigma Aura 80 USB
Intenzita osvětlení: 80 lux
Dosvit: 90 m
Dioda: LED Osram
Doba svícení: 4h standardní
5h střední
6,5h nízký
15h ekonomický
Doba nabíjení: 4,5 h
Indikátor: stavu baterie a nabíjení
5 úrovní
Zobrazení režimu: ano
Ochrana proti neúmyslnému zapnutí: dvojitý stisk pro zapnutí
Nastavitelný držák: 360°
Montáž: bez nářadí
Dobíjení: Integrované microUSB
Nabíjení: i během svícení
Držák: horizontálně i vertikálně nastavitelný
Voděodolnost: IPX4 ochrana proti stříkající vodě
Hmotnost: 119 g (včetně držáku)
Zadní světlo Nugget 2
Viditelnost: 400 m
Světelné režimy: intenzivní / standardní
Světelný úhel: 220°
Doba svícení: 2h intenzivní režim / 5h standardní
Doba nabíjení: 2 h
Indikátor: stavu baterie a nabíjení
Baterie: integrovaná lithium-iontová
Držák: horizontálně nastavitelný
Montáž: bez nářadí
Dobíjení: integrované microUSB
Voděodolnost: IPX4 ochrana proti stříkající vodě
Hmotnost: 24 g

Obsah prodejního balení:

  • Světlo Aura 80 USB
  • Světlo Nugget 2
  • 2x upevňovací gumový kroužek
  • MicroUSB nabíjecí kabel

Recenze na Světlo na kolo Sigma Aura 80 USB + Nugget 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.