Světlo na kolo Sigma Aura 60 USB + Nugget 2

Cena s DPH
1 199 Kč
Cena bez DPH: 991 Kč
 
 
Kód produktu: 420668
Sigma

Světlo na kolo Sigma Aura 60 USB + Nugget 2 [17750]

Kompaktní světlo Aura 60 USB nabízí optimální viditelnost jak ve městě, tak v přírodě, s intenzitou osvětlení až 60 luxů a dosvitem 70 metrů. Oceníte snadnou manipulaci, integrovanou baterii s USB nabíjením a indikátor stavu baterie.

 

  • Osram LED dioda zajišťuje konstantní světelný výkon pro osvětlení trasy. Aura 60 USB má intenzitu osvětlení 60 luxů, ve všech 4 zónách, středové, bočních, daleké a blízké. To zajistí vynikající viditelnost a větší bezpečnost v silničním provozu.
  • Se třemi režimy může být intenzita osvětlení optimálně přizpůsobena: intenzivní 60 luxů / standardní 30 luxů / ekonomický 18 luxů.
  • Světlo Aura 60 USB na jedno nabití dokáže svítit až 10 h v ekonomickém režimu. Doba svícení podle zvolených režimů: 4 h intenzivní / 7 h standardní.
  • indikátor stavu baterie zobrazuje stav baterie jak při nabíjení, tak při svícení. Aktuální stav nabití akumulátoru zobrazuje indikátor integrovaný v tlačítku ON/OFF. Barva LED diody indikuje zbývající kapacitu baterie.
  • Akumulátor baterie lze nabíjet buď z počítače pomocí přibaleného microUSB kabelu nebo přímo z elektrické sítě. Doba nabíjení cca 3,5 hodiny.
  • Po stranách světla jsou linky s diodami pro dobrou boční viditelnost jezdce.
  • Aura 60 USB se připevní k řídítkům pomocí silikonového nastavitelného držáku. Konstrukce umožňuje rychlé upevnění nebo odstranění bez použití nářadí. Světlo bez problému připevníte na jakýkoli tvar a průměr řidítek.
  • Světlo a baterie jsou sloučeny do jednoho celku. Lithium-iontová baterie se nabíjí pomocí microUSB kabelu.
  • Aura 60 USB je voděodolná v souladu s mezinárodním standardem IPX4, který představuje "ochranu proti stříkající vodě ze všech směrů". Je tedy vhodný pro použití bez ohledu na špatné počasí.




Použitá 0,5W High Power LED dioda poskytuje ultra jasné světlo a je tak dosaženo výborné viditelnosti až na vzdálenost 400 metrů. Čočky Fresnel (prstencové plastické tvarování), které byly navrženy speciálně pro Nugget II. Flash, rovnoměrně distribuují světlo a maximalizují viditelnost.

Boční viditelnost přesahuje světelný úhel 220°, což zvláště zvyšuje bezpečnost v silničním provozu.


Se třemi různými režimy může být intenzita osvětlení optimálně přizpůsobena. Světlo má 3 režimy svícení: intenzivní / standardní / rychlé blikání.

Světlo Nugget II. Flash na jedno nabití dokáže svítit až 8 h. Doba svícení podle zvolených režimů: 2 h intenzivní režim / 5 h standardní / 8 h rychlé blikání.

Světlo a baterie jsou sloučeny do jednoho celku. Lithium-iontová baterie se nabíjí pomocí microUSB kabelu.

Akumulátor baterie lze nabíjet buď z počítače pomocí přibaleného microUSB kabelu nebo přímo z elektrické sítě. Doba nabíjení cca 2 hodiny. Nabíjecí port pro dobíjení je dobře krytý ve spodní části světla a je tak chráněn před prachem a stříkající vodou.

Indikátor stavu baterie zobrazuje stav baterie jak při nabíjení, tak při svícení. Pomocí dvou ikon v horní části světla můžete vidět stav baterie a stav nabití.

Světlo Nugget II. Flash je voděodolné v souladu s mezinárodním standardem IPX4, který představuje "ochranu proti stříkající vodě ze všech směrů". Je tedy vhodné pro použití bez ohledu na špatné počasí.

Technická specifikace

Aura 60 USB
Intenzita osvětlení: 60 lux
Dosvit: 70 m
Doba svícení: 4 h intenzivní režim / 7 h standardní / 10 h ekonomický
Doba nabíjení: 3,5 h
Indikátor stavu baterie a nabíjení: ano
Horizontální i vertikálně nastavitelný držák: ano
Ochrana proti neúmyslnému zapnutí: dvojitý stisk pro zapnutí
Montáž: bez nářadí
Dobíjení: Integrované microUSB
Voděodolnost: IPX4 ochrana proti stříkající vodě
Hmotnost: 105 g (včetně držáku)
Nugget 2
Viditelnost: 400 m
Světelné režimy: intenzivní
standardní
rychlé blikání
Světelný úhel: 220°
Doba svícení: 2 h intenzivní režim
5 h standardní
8 h rychlé blikání
Doba nabíjení: 2 h
Indikátor stavu baterie a nabíjení: ano
Baterie: integrovaná lithium-iontová
Držák: horizontálně nastavitelný
Montáž: bez nářadí
MicroUSB dobíjení: Integrované
Voděodolnost: IPX4 ochrana proti stříkající vodě
Hmotnost: 24 g

Obsah prodejního balení:

  • Světlo Aura 60 USB
  • Světlo Nugget II.
  • 2x upevňovací gumový kroužek
  • MicroUSB nabíjecí kabel


Recenze na Světlo na kolo Sigma Aura 60 USB + Nugget 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.