Surviving the Aftermath (Day One Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
679 Kč
Cena bez DPH: 561 Kč
 
 
Kód produktu: 418789
ParadoxEN dabing

Surviving the Aftermath (Day One Edition) [NSW]


Přežijte a prosperujte v postapokalyptické budoucnosti - zdrojů je málo, ale příležitost volá. Vybudujte dokonalou kolonii odolnou proti katastrofám, chraňte své kolonisty a obnovte civilizaci ve zpustošeném světě.


Vydejte se mimo kolonii a prozkoumejte pustiny, kde můžete sbírat zdroje, setkat se s konkurenčními koloniemi a bojovat proti banditům.


  • Všude dobře, doma nejlépe. Vybudujte a spravujte kolonii přeživších po konci světa. Postavte více než 60 jedinečných budov, díky kterým zvládnete vše od sběru zdrojů a farmaření po průzkum a zabezpečení.
  • Prožívající Země. Prozkoumejte rozsáhlý, procedurálně generovaný svět se šesti různými biomy plnými zdrojů, divokých zvířat i konkurenčních společností. Každé prostředí má jiné podmínky, které mají vliv na přežití vaší kolonie. Mějte se na pozoru: přírodní katastrofy, nebezpečná zvířata a bandité prověří vaši schopnost přežít.
  • Přežití je moje specialita. Najměte si přes 80 jedinečných specialistů, z nichž každý má vlastní schopnosti a motivaci, aby spravoval zdroje a produkci vaší kolonie. Pošlete je za Bránu na vědecké mise, sběr surovin a boj proti banditům.
  • Očekávejte nečekané. Život po katastrofě vyžaduje morální rozhodnutí. Možná nedokážete ovládat ve své kolonii všechno, ale to, jak budete reagovat na situace a vzniklé události, utvoří charakter vaší nové civilizace.
  • Správa reputace. Každé rozhodnutí může mít vážné následky pro přežití vaší kolonie. Vaše reputace u ostatních společností bude mít vliv na vaši možnost obchodovat, a dokonce může ovlivnit vaše vztahy s jejich vůdci. Kolonisté mají vlastní hlavu a na vaše rozhodnutí budou reagovat.
  • Braňte Bránu. Opevněte brány a bránte svou kolonii před divokými zvířaty a nebezpečnými bandity. Nepřátelé, kteří bránu prolomí, vtrhnou do vaší kolonie a rozpoutají skutečný chaos. Velte svým specialistům a zažeňte vetřelce pryč.



Recenze na Surviving the Aftermath (Day One Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.