Super Monkey Ball: Banana Blitz HD Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Super Monkey Ball: Banana Blitz HD - PS4Super Monkey Ball: Banana Blitz HD - Xbox Series X|S
Cena s DPH
679 Kč
Cena bez DPH: 561 Kč
 
 
Kód produktu: 401534
SEGAEN dabing

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD [NSW]

Držte se za Vaše banány, protože Super Monkey Ball: Banana Blitz HD jde Vašim směrem! Zažijte kouzlo jednoho z nejoblíbenějších titulů v sérii, teď předělaný v HD!

Vraťte se zpět do fantastického světa World Monkey Ball a vezměte si Vaše banány od vesmírného mimozemského pirátského krále, kapitána Crabuchina. Závoďte napříč 100 pestrými úrovněmi a vyzvěte Vaše přátele a rodinu do 10 oblíbených párty her! Ciťte se jako nejrychlejší a nejmrzčí opice v okolí? Vyzkoušejte režim Time Trial anebo vyčerpávající Decathlon běh na výdrž! Dostanete se do žebříčků?

  • Originálně vydaná na konzole Wii v roku 2006, HD předělávku hry znovu oživí 100 úrovní, 10 multiplayer mini her, změněné kontrolní schémy, vylepšená grafika a další.
  • První pro tuto sérii je žebříček, kde hráči mohou soutěžit online a kde se budou předbíhat ve hře jednoho hráče v režimu Time Trial anebo v mini hře Decathlone, kde chtějí získat co nejvíce bodů.
  • Tato hra je přístupná na vícerých platformách, jako je Nintendo Switch, PS4, Xbox One a Steam. S unikátně optimalizovaným ovládáním pro každou platformu, každý od začátočníků po držitele světového rekordu, můžou jednoduše začít a zabavit se!


  • Recenze na Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.