Super Mario 3D All-Stars Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 729 Kč
Cena bez DPH: 1 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 410967
NintendoEN dabing

Super Mario 3D All-Stars [NSW]


Objevte 3 z Mariových nejlepších 3D dobrodružství se Super Mario 3D All-Stars na Nintendo Switch! Tento speciální balíček obsahuje hry Super Mario 64, Super Mario Sunshine a Super Mario Galaxy všechny optimalizované pro Nintendo Switch s vylepšenou HD grafikou, Joy-Con ovládáním a také s hudebním přehrávačem epického soundtracku ze všech 3 her!


Super Mario 64-Nintendo 64 1997
S nadčasovou schématem ovládání, kterou obsahuje každá 3D hra od slavného debutu do 3D světa hry Super Mario 64. Skok od stěny, salto vzad a dokonce i létání jsou součástí při vašem dobrodružství přes obrazy roztroušeny v hradě Princess Peach ve kterých sbíráte Power Stars a snažíte se zastavit Bowsera!


Super Mario Sunshine-Nintendo GameCube 2002
Je čas jít na pláž! Mario putuje po krásném ostrově Isle Delfino s jeho přáteli během jejich tropické dovolené, ale nakonec musí spojit síly s věrnému Fludd aby odhalili temné spiknutí mistra loutkář, který je za vším špatným co se děje na ostrově. Jeho nově nalezený přítel také dovoluje Mariovi procházet světy různými unikátními způsoby díky jeho skvělé vodní pumpě!


Super Mario Galaxy-Nintendo Wii 2007
Mario vystřelí na intergalaktické dobrodružství pomoci Rosaline a zachránit Princess Peach od útoku Bowsera astronomických proporci. Vzdorujte gravitaci a skákejte po planetách s volitelným nastavením pohybovým nastavením nebo půjčte Joy-Con ovladač kamarádovi pro extra pomoc v Co-Star režimu!


  • Všechny 3 hry jsou optimalizovány pro Nintendo Switch s vylepšeným Joy-Con ovládáním-včetně rumble! Můžete také použít Joy-Con ovladač se kterým budete napodobovat originální Wii Remote pohybové ovládání při hraní Super Mario Galaxy.
  • S vylepšenou HD grafikou a vylepšeným rozlišením obrázků se můžete plno ponořit do různorodých Mariovým dobrodružství!
  • 3 soundtracky plné přes 170 nostalgickými melodiemi. Užijte si široký výběr hudby z každé hry do syta kdykoliv a kdekoliv.

Recenze na Super Mario 3D All-Stars

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.