Street Surfing Voltaik GT 350W 10Ah 8,5" elektrická koloběžka, černá

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
9 029 Kč
Cena bez DPH: 7 462 Kč
 
Kód produktu: 419729
Street

Street Surfing Voltaik GT 350W 10Ah 8,5" elektrická koloběžka, černá [1501010]

Elektrická koloběžka Voltaik Vás úsporně dopraví do práce, do školy, po městě či na výlet. Obě 8,5" bezdušová kola Vás vždy dovezou do cíle bez rizika defektu. Zadní kolo je navíc vybaveno dvojitým odpružením a koloběžka Vás tak pohodlně přenese i přes drobné nerovnosti. Díky důmyslnému skládacímu mechanismu ji složíte či rozložíte do 2 sekund a při délce složeného rámu 110 cm a hmotnosti pouhých 14 kg ji snadno převezete autem, vlakem, MHD nebo uskladníte doma či v garáži.

Koloběžka je certifikována podle nejnovější EU normy EN 17128 a splňuje jak všechny současné požadavky, tak požadavky které vstoupí v platnost od 01.01.2022 pro jízdu po pozemních komunikacích.

 





Na integrovaném LCD displeji můžete sledovat základní informace o koloběžce jako je aktuální rychlost, stav baterie, indikaci připojení přes bluetooth k mobilnímu telefonu, jízdní režim v jakém se koloběžka nachází a indikaci osvětlení. Tlačítkem na horní straně displeje můžete přepínat mezi 2 jízdními režimy pro omezení Max. rychlosti a zapínat osvětlení.


Po připojení koloběžky k mobilnímu telefonu přes mobilní aplikaci VOLTAIK lze sledovat informace o koloběžce jako jsou: celková ujetá vzdálenost, aktuálně ujetá vzdálenost, nastavovat maximální rychlost v jízdních režimech, nastavit i rychlost při které dojde k zapnutí tempomatu. Koloběžku lze také zamknout proti nechtěné manipulaci vč. zadání vlastního PIN.

Koloběžka je voděodolná a prachuvzdorná podle standardu IP65 a lze s ní tak jezdit i za deště.



Baterii Li-Ion 10 Ah dobijete přenosnou nabíječkou ze zásuvky 220 V na plnou kapacitu za přibližně 8 hodin. S koloběžkou na jedno nabití ujedete až 30 km - při kratších cestách ji tak nemusíte pokaždé dobíjet. Celková vzdálenost je závislá na hmotnosti jezdce, členitosti terénu, stylu jízdy, venkovní teplotě pod. Nouzově lze na koloběžce dojít i odstrkováním s vypnutým motorem.


Koloběžka je vybavena funkcí inteligentního snižování výkonu před úplným vybitím. V tomto rezervním režimu postupně snižuje rychlost a dává tak jezdci informaci, že je třeba ji nutně dobít. Baterii ale nenechá v jednom okamžiku zcela bez energie.

Rám koloběžky vyrobený ze slitiny leteckého hliníku a hořčíku snese zatížení až 120 kg. Splňuje tak přísné bezpečnostní normy. Z důvodu bezpečnosti je doporučený věk pro používání koloběžky od 14 let.



Výkonné přední LED světlo dostatečně osvětlí prostor před koloběžkou i při rychlosti 25 km/h. Spolu se zadním světlem s integrovanou odrazkou, přední bílé a bočními oranžovými odrazkami můžete jezdit bezpečně i za tmy. Koloběžku spolehlivě zastavíte duální brzdou. Během brzdění zadní kotoučovou brzdou se automaticky aktivuje i přední elektronická brzda, což zvyšuje účinnost brzdění a snižuje opotřebení brzdových destiček. Při stlačení brzdové páčky se navíc výstražně rozbliká zadní brzdové světlo.

Technická specifikace

Základní
Výkon motoru: 350 W
Kapacita baterie: 10 Ah / 36 V
Max. rychlost: 25 km/h
Dojezd na 1 nabití: až 30 km
Rychlost nabíjení: 8 h
Max. nosnost: 120 kg
Hmotnost: 14 kg
Velikost pneu: 8,5"
Druh pneu: 2x bezdušové mechové bez rizika defektu
Odpružení: zadní
Brzda: duální - zadní kotoučová spolu s přední elektronickou
Ostatní
Multifunkční voděodolný displej: ano
Přední / zadní LED světlo napájené centrální baterií: ano
Bluetooth mobilní aplikace VOLTAIK: ano
2 rychlostní režimy: ano
Doporučený věk: 14+
Výška jezdce: 155 - 195 cm
Výška řídítek: 115 cm
Šířka řidítek: 45 cm
Šířka nášlapu: 14,5 cm
Délka nášlapu: 59 cm
Výška nášlapu - horní: 16 cm
Rozměry rozložené koloběžky: 110/45/115 cm
Rozměry složené koloběžky: 45/50/110 cm
Rychlý skládací mechanismus: ano
Stojánek: ano
Blatníky: ano
Materiál rámu: slitina hliníku a magnézia
Typ baterie: Li-Ion
Provozní napětí: 36 V
Typ motoru: bezkartáčový stejnosměrný
Nabíječka součástí balení: ano

Obsah prodejního balení:

  • Koloběžka
  • Nabíječka


Recenze na Street Surfing Voltaik GT 350W 10Ah 8,5" elektrická koloběžka, černá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.