Streamovací mikrofón ROCCAT Torch

Cena s DPH
2 589 Kč
Cena bez DPH: 2 140 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 445539
Roccat

Streamovací mikrofón ROCCAT Torch [ROC-14-912]

Poznejte ROCCAT Torch

Streamovací mikrofon ROCCAT Torch navržený pro začínající tvůrce i hráče. 24bitová kvalita zvuku, duální kondenzátorový design, monitorování mikrofonu bez latence a integrovaný ochranný kryt zajistí, že budete vždy znít bezvadně. K dispozici jsou tři režimy – stereofonní, kardioidní a exkluzivní „Whisper“, které umožní optimalizaci nastavení a udržení koncentrace na zvuku, který má být nahráván. Bleskově rychlé bezkontaktní ztlumení vám poskytuje okamžitou kontrolu, když je to nejdůležitější. Kompatibilní s širokou škálou příslušenství, jako jsou tlumiče a ramena výložníku.

Klíčové vlastnosti

  • STUDIO-GRADE AUDIO
    Díky designu s duálním kondenzátorem, 24bitovému zvuku se vzorkováním až 48 kHz, budete mít všechny nástroje, které potřebujete k vyladění nejlepšího zvuku.
  • OVLÁDACÍ PRVKY
    Cyklujte vzor vyzvednutí nebo upravte hlasitost a zisk za běhu pomocí profesionálních ovládacích prvků ve stylu mixu, což vám umožní snadno vyladit vaše nastavení. Zahrnuje 3,5 mm konektor pro sluchátka pro monitorování mikrofonu bez zpoždění, takže vždy zníte tak, jak chcete.
  • TŘI REŽIMY
    K dispozici jsou tři režimy – stereofonní, kardioidní a exkluzivní „Whisper“, které umožní optimalizaci nastavení a udržení koncentrace na zvuku, který má být nahráván.
  • BEZKONTAKTNÍ RYCHLÉ ZTLUMENÍ
    Pro rychlé ovládání nabízí funkce ztlumení aktivovaná gesty pohodlný způsob okamžitého ztlumení bez narušení kvality zvuku. RGB osvětlení a praktický indikátor na základně jasně ukazují, kdy jste ztlumení nebo živí. Můžete dokonce upravit vzdálenost detekce gest na zadní straně základny.
  • SVĚTLENÍ S AIMO
    3 odlišné zóny osvětlení RGB mění barvu v závislosti na vybraném vzoru nebo režimu. Světelné pruhy po stranách také slouží jako vizuální indikátor. Stáhněte si Swarm a povolte integraci AIMO pro logo ROCCAT.
  • KOMPATIBILITA
    Mikrofon se přizpůsobí vašim potřebám a snadno si jej nastavíte jak potřebujete. Je plně kompatibilní s širokou škálou ramen a lze jej překonfigurovat.



Technická specifikace
Mikrofon
Vzorkovací/bitová rychlost: 48kHz
Kapsle: 2 × ROCCAT proprietární O14 × 6,5 mm kondenzátorové kapsle
Snímací vzory: stereofonní, kardioidní a exkluzivní „Whisper“
Frekvenční odezva: 20 Hz - 20 kHz
Max. SPL: 138 mm × 95 mm × 208 mm
Rozměry: 110 dB
Hmotnost: (mikrofon a stojan) 500 g / Hmotnost (pouze mikrofon): 290 g
Systémové požadavky:
Operační systém: Windows 7, 8, 10 a 11 (softwarová podpora)
USB USB 1.1 / 2.0 / 3.0

Recenze na Streamovací mikrofón ROCCAT Torch

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.