Streamerský mikrofon Razer Seiren X (Mercury Edition)

Cena s DPH
2 659 Kč
Cena bez DPH: 2 198 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 398635
Razer

Streamerský mikrofon Razer Seiren X (Mercury Edition) [RZ19-02290400-R3M1]

Asi není žádným překvapením, že mikrofon Razer Seiren X ocení zejména hráči počítačových her. Tento mikrofon s nulovou latencí a skvělým potlačením šumu však užijí i všichni YouTuber a blogeři.

Ať už vás na druhé straně poslouchá kdokoli, Razer Seiren X vaše slovo převede do digitální podoby opravdu kvalitně. Zvuk se zaznamenává speciálním postupem, čímž je snižován nežádoucí šum v pozadí.

Hlas je slyšet jasně a dost hlasitě. Náhodné klepání a různé nárazové zvuky z okolí jsou eliminovány, mikrofon dokáže zvukové anomálie utlumit. Velmi dobrý zvuk tedy dostanete iv ne zcela tichém prostředí.

Profesionální mikrofony bývají většinou hodně objemné. Razer Seiren X na to jde jinak a boduje elegantním a kompaktním tvarem. Snadno si ho s sebou přenesete kamkoli. Parádu udělá na jakémkoli stole, a to ve dne i v noci, když svítí zelenou barvou typickou pro produkty značky Razer.

Lidé naslouchající váš hlas vás bude slyšet živě bez jakýchkoliv zpoždění.

Mikrofon vypadá velmi jednoduše a elegantně. Prakticky jediné, co na něm uvidíte, jsou dvě tlačítka. Jedním nastavujete hlasitost, druhé slouží pro ztlumení. Už tedy nebudete muset nastavovat žádné klávesové zkratky, zvládnete to rychle stiskem jediného tlačítka.

  • Razer Seiren X cílí zejména na streamery a YouTuber
  • Připojuje se přes USB
  • Odolný vůči otřesům
  • nulové zpoždění
  • Frekvence: 20Hz-20kHz
  • Senzitivita: 17.8mV/Pa (při 1kHz)

  • Recenze na Streamerský mikrofon Razer Seiren X (Mercury Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.