Story of Seasons: Pioneers of Olive Town Nintendo SWITCH

Cena s DPH
809 Kč
Cena bez DPH: 669 Kč
 
 
Kód produktu: 418870
MarvelousEN dabing
 
Chceš ušetřit 170 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 639 Kč

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town [NSW]


Inspirován příběhy o průkopnických dnech vašeho dědečka, sbalte si kufry, opusťte rušné město a vychutnejte si život na venkově v Olive Town.


O svou práci budete mít postaráno: farmu vašeho dědečka si v průběhu let získala zpět příroda. Je tedy čas vyhrnout si rukávy a znovu vytvořit sen dědečka.


Olive Town – co by kamenem dohodil od vaší farmy – je přístavní město, které leží na pobřeží poloostrova. Může to být klidné městečko, ale je domovem celé řady jedinečných postav. A přestože se obyvatelé města v tomto malebném přímořském prostředí mají dobře, o něco více turistiky nikdy nikomu neublížilo...


Zcela nový vstup do série Story of Seasons zapouští kořeny na Nintendo Switch! Tento dlouho očekávaný vstup do původní simulace farmy a života nabízí hráčům více svobody než kdykoli předtím! Osvojte si průkopnického ducha a utvořte nezkrotnou divočinu, objevujte nová zvířata a produkujte a pomozte jim vzkvétat na vaší farmě. Přizpůsobte každý centimetr své nové usedlosti, aby zapůsobila na nové obsazení kandidátů na manželství z Olive Town, ctižádostivého turistického hotspotu, který roste a prosperuje spolu s vaší farmou.


Divoký svět objevů. Zkrotte divočinu poloostrova, objevte flóru a faunu, která z nich dělá domov, a odhalte tajemství světa kolem vás. Spolupracujte s pozemkem a od základů postavte farmu svých snů. Stavějte zařízení, kdekoli to uznáte za vhodné, vylepšete své zemědělské schopnosti a řemeslně upravte vše od plotů po postřikovače plodin!


Zvelebujte svou farmu, zvelebujte své město. Shromažďujte a zpracovávejte materiály, abyste splnili požadavky a vylepšili infrastrukturu Olive Town, inovovali nástroje nebo objednali nové oblečení a doplňky.


Jednoduchá mechanika, hluboká hratelnost. Rodící se zemědělci mohou být klidní, když se vrátí do režimu Seedling Mode a Normal Mode, s novým systémem požadavků, který zdůrazňuje nové funkce, zatímco vy podáte pomoc místním obyvatelům! Hráči veteránů, kteří jsou připraveni vytvořit vlastní rušnou farmu, najdou všechny základní prvky série Story of Seasons s novými zvraty v klasické hratelnosti.


V Olive Town se pořád něco děje! Zúčastněte se místních festivalů, kdy město ožívá více než 200 jedinečnými událostmi! Seznamte se lépe se svými sousedy a můžete dokonce najít lásku s někým zvláštním mezi nimi.




Recenze na Story of Seasons: Pioneers of Olive Town

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.